ArtikelRestaurantBrand in je horecazaak? 7 veel voorkomende oorzaken met preventietips Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op. In het ergste...
ArtikelRestaurantgesponsordHoe houd je je kok op de been? Vier tips voor horecaondernemers Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...
ArtikelHotel‘Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel’ Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers van Den Haag een thuisgevoel bieden in hun boutique hotel aan het...
ArtikelRestaurantArbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie Lange diensten waarbij je veel moet staan en tillen: als horecaondernemer weet je waarschijnlijk niet beter. Overbelasting van je rug, schouders of...
ArtikelHorecagesponsordCybercriminaliteit, welke risico’s loop ik als horecaondernemer? Cybercriminaliteit? Voor veel horecaondernemers is het nog een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca...
ArtikelRestaurantgesponsordZiekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga Lig jij ook wakker van personeelstekort? Uit onderzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) blijkt dat de helft van de ondervraagde...