Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Hans Kinkartz

  • Horeca3 jan. 14

    L'Atelier viert jubileum met menu-actie voor CliniClowns

    Onder het motto 'Cooking with a smile' viert restaurant L'Atelier in Gulpen in januari en februari 2014 haar vijftienjarig bestaan met een speciaal ...

  • Horeca19 apr. 12

    Spectaculair L'Atelier hoogste nieuwkomer

    Restaurant L'Atelier in Gulpen is de hoogste binnenkomer in de Lekker Top-100 van dit jaar. Het Limburgse restaurant behoort met een klap bij de twintig ...

  • Horeca19 apr. 12

    Michelin 2011: 'Dompertje' bij L'Atelier

    Hans Kinkartz van L'Atelier in Gulpen werd van verschillende kanten getipt voor een ster maar helaas was er dit jaar wederom geen ster voor zijn restaurant.

  • Horeca19 apr. 12

    Lekker: Kinkartz vecht tegen tranen

    Hans Kinkartz van restaurant L'Atelier in Gulpen moest vechten tegen de tranen bij het horen van de positie in de top-100 van de nieuwe Lekker. Een ...

  • Horeca19 apr. 12

    Leegloop Gulpens toprestaurant L'Atelier

    In korte tijd zijn vier brigadeleden van restaurant L'Atelier in Gulpen vertrokken. L'Atelier staat op nummer 18 in de ranglijst van Lekker. Eigenaresse ...

  • Horeca19 apr. 12

    l'Atelier scoort in GrootSpraak

    Restaurantgids GrootSpraak heeft een week voor de lancering van de gids enkele namen van goed scorende restaurants vrijgegeven. Eén daarvan in ...

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. In karnemelk gemarineerde lamsrump met een ragout van anijschampignons, groene asperges en navets (Hans Kinkartz)
  2. Salade met canadese kreeft, rosevalaardappel, krokante serranoham en pesto (Hans Kinkartz)
  1. Thuiskokgids van Lekker op 26 april in winkels
  2. Vakwerkhuisje van witte chocoladeparfait onder een dakje van ganache met rozijnen geweld in bayuls (Hans Kinkartz)
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen