
Onder het motto ‘Cooking with a smile’ viert restaurant L’Atelier in Gulpen in januari en februari 2014 haar vijftienjarig bestaan met een speciaal...
Onder het motto ‘Cooking with a smile’ viert restaurant L’Atelier in Gulpen in januari en februari 2014 haar vijftienjarig bestaan met een speciaal...
Restaurant L’Atelier in Gulpen is de hoogste binnenkomer in de Lekker Top-100 van dit jaar. Het Limburgse restaurant behoort met een klap bij de...
Hans Kinkartz van L’Atelier in Gulpen werd van verschillende kanten getipt voor een ster maar helaas was er dit jaar wederom geen ster voor zijn...
Hans Kinkartz van restaurant L’Atelier in Gulpen moest vechten tegen de tranen bij het horen van de positie in de top-100 van de nieuwe Lekker. Een...
In korte tijd zijn vier brigadeleden van restaurant L’Atelier in Gulpen vertrokken. L’Atelier staat op nummer 18 in de ranglijst van Lekker....
Restaurantgids GrootSpraak heeft een week voor de lancering van de gids enkele namen van goed scorende restaurants vrijgegeven. Eén daarvan in...
Bereidingswijze: Ontvlies de lamsrumpen. Portioneer ze. Marineer in karnemelk gedurende twee dagen. Haal het vlees uit de marinade. Maak lichtjes...
Bereidingswijze: Pocheer de kreeften in een zelfbereide court-bouillon geleidelijk gaar gedurende 7 minuten. Haal ze vervolgens uit de bouillon. Laat...
De nieuwe uitgave van restaurantgids Lekker, genaamd Lekker Menu 2007, verschijnt 26 april. In de ‘gids’ voor de thuiskok staan twaalf menu’s van...
Bereidingswijze: Doe het eigeel in de keukenmachine. Kook de glucosestroop samen met water en (vanille)suiker totdat alle suiker is opgelost. Giet...