1. Binnenkijken bij Salut in Amsterdam: lef en design op 80 m²
  2. Just Eat Takeaway test bezorgrobots met AI in Zürich
  3. Binnenkijken bij Après Skihut in Rotterdam: 'Alles nieuw, ziel gebleven'
  4. Nieuwe 'kasteelheer' voor Kasteel Montfoort
  5. Trend: Rustige interieurs winnen terrein in de horeca
  6. Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden
  7. Deze horecazaken openden in juli 2025
  8. Binnenkijken bij Hermitage in Oisterwijk: nieuwe eigenaar, frisse look
  9. Café-restaurant Kamer neemt Bistrot Deux la Place Den Haag over
  10. Binnenkijken op de vierde etage bij restaurant Portlantis
  11. Cao horeca 2025-2026 algemeen verbindend verklaard
  12. Ron Blaauw biedt zijn meest loyale gasten een giftcard: pakketten tussen de 1000 en 5000 euro
  13. Binnenkijken bij Café Vertigo in Vondelpark: badkamer en nachtclub als inspiratie
  14. Dit zijn de eerste contouren van Azurite: het nieuwe toprestaurant van Mario Ridder
  15. Binnenkijken bij Prince Charming: van klassiek hotelrestaurant naar eigentijds adres
  1. Drie tips voor het kiezen van het perfecte restaurantmeubilair
  2. Rosewood introduceert eigen horecaschool en investeert in talentvol personeel
  3. Taco Bell in Nederland failliet, maar transitieplan op komst: 'Restaurants blijven geopend'
  4. 275 jaar verleden in dorpscafé 't Keerpunt: 'Huiskamer met lage drempel en brede deur'
  5. Megadeal aanstaande: Vermaat Groep wordt overgenomen voor 1,5 miljard euro
  6. De online horeca-veiling: 22 tips voor kopers en verkopers
  7. Werken met een paspoort: 'Wie de stappen doorloopt, krijgt salarisverhoging'
  8. Van servies tot een fiets: dit is wat gasten stelen in de horeca
  9. Familierestaurant mag geen speeltuin bouwen en verlaat Karpendonkse Hoeve in Eindhoven
  10. Horeca verdeeld over rookvrije toekomst: 'Laat ondernemers met rust'
  11. Meerderheid horecaondernemers vraagt liever geen aanbetaling bij reservering
  12. Steel de show met 'dirty coffee': 'Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap'
  13. Binnenkijken bij transformatie Bas Nijmegen: kroeggevoel met clubvibes
  14. Ondernemers over de extreme hitte: 'Het is 56 graden in de keuken'
  15. Dutch Cuisine is klaar met de vrijblijvendheid: 'Iedereen mag meedoen, maar we gaan wél meten'