Caert gooit het roer om: van fine dining naar gastrobar
Restaurant Caert in Harderwijk schudt zijn oude veren af en laat zich van een nieuwe kant zien.

Restaurant Caert in Harderwijk schudt zijn oude veren af en laat zich van een nieuwe kant zien.

De horeca teruggeven aan Amsterdammers. Dat beogen ondernemers Michiel van der Eerde, Tom de Rooij, Jasper Albers en Nick van der Meer met een 'nieuw' horecaconcept in de binnenstad.

Na een minutenlang applaus van alle aanwezigen ter nagedachtenis aan Jonnie Boer, startte de gidspresentatie van de Lekker500 2026. Brut172 prijkt, net als vorig jaar, bovenaan de Lekker.

Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert maandelijks de sluitingen die bij de redactie bekend zijn. Dit is het overzicht van oktober 2025.

Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset Horeca publiceert maandelijks een overzicht van nieuw geopende restaurants, (eet)cafés en hotels. Bekijk hieronder het overzicht van oktober 2025.

Chef en ondernemer Jermain De Rozario sluit in december zijn restaurant in Helmond en verhuist naar Eindhoven en begint aan een nieuw culinair hoofdstuk in Villa Ravensdonck.