Alles over Homepage

Arturo Dalhuizen en souschef Ivanildo Kamperveen

Arturo Dalhuisen weg bij Voltaire* na conflict, Soenil Bahadoer biedt hulp

Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil...

De Bourgondiër

Restaurant De Bourgondiër geteisterd door diefstal: 'Dweilen met de kraan open'

Restaurant De Bourgondiër 'voelt zich geërgerd'. Althans, eigenaar Jimmy Devilee baalt als een stekker, zo schrijft hij op de Facebookpagina van zijn...

Zo bouw je een goed team van medewerkers

Zo bouw je een goed team van medewerkers

Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...

Het succesverhaal van Nederlands kleinste restaurant: 'Samen eten wat de pot schaft'

Het succesverhaal van Nederlands kleinste restaurant: 'Samen eten wat de pot schaft'

Na een lovend stuk in Volkskrant Magazine, stond de telefoon roodgloeiend. Terwijl ze over gasten toch al niets te klagen hadden. Restaurant...

Een inspecteur die een checklist afwerkt. (beeld gemaakt met Imagine).

Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?

De afgelopen maanden heeft de NVWA opnieuw inspectieresultaten openbaar gemaakt van horecabedrijven die gecontroleerd zijn. En dat blíjft het...

Ranglijst Terras Top 100 2024

Ranglijst Terras Top 100 2024

De Terras Top 100 van 2024 is bekend. De terrassen uit 12 provincies die na vier juryrondes bij de 100 best scorende bedrijven horen, vormen de...

Soif, Vlissingen

Dit zijn de Provinciewinnaars van de Terras Top 100 2024

Ook in de 16e editie van de Terras Top 100 zijn alle 12 de provincies van Nederland weer vertegenwoordigd. De ene wat meer dan de ander, maar de...

Deze wetten veranderen in juli 2024 voor horecaondernemers

Deze wetten veranderen in juli 2024 voor horecaondernemers

Normaal gesproken zijn er op 1 juli veel veranderingen voor ondernemers met personeel. Maar dit jaar is het rustig. Dat heeft onder meer te maken met...

Werken met hitte: zo hou je het hoofd koel

Werken met hitte: zo hou je het hoofd koel

Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers...

Frank Heijneman

18 adviezen voor medewerkers: zo bied je een positieve terraservaring

Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.