Arturo Dalhuisen weg bij Voltaire* na conflict, Soenil Bahadoer biedt hulp
Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil...
Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil...
Restaurant De Bourgondiër 'voelt zich geërgerd'. Althans, eigenaar Jimmy Devilee baalt als een stekker, zo schrijft hij op de Facebookpagina van zijn...
Welke teamleden geven energie, welke kosten energie? Een grondige analyse van je teamleden (ook wel vlootschouw genoemd) kan helpen bij het objectief...
Na een lovend stuk in Volkskrant Magazine, stond de telefoon roodgloeiend. Terwijl ze over gasten toch al niets te klagen hadden. Restaurant...
De afgelopen maanden heeft de NVWA opnieuw inspectieresultaten openbaar gemaakt van horecabedrijven die gecontroleerd zijn. En dat blíjft het...
De Terras Top 100 van 2024 is bekend. De terrassen uit 12 provincies die na vier juryrondes bij de 100 best scorende bedrijven horen, vormen de...
Ook in de 16e editie van de Terras Top 100 zijn alle 12 de provincies van Nederland weer vertegenwoordigd. De ene wat meer dan de ander, maar de...
Normaal gesproken zijn er op 1 juli veel veranderingen voor ondernemers met personeel. Maar dit jaar is het rustig. Dat heeft onder meer te maken met...
Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers...
Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.