1. Nu eten en drinken, de rekening over 30 dagen: ook in horeca lijkt achteraf betalen niet ver weg
  2. De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik
  3. Ron Blaauw introduceert 'geheel nieuwe manier van uit eten gaan'
  4. Arjan Speelman van Ciel Bleu kroont zich tot 154e SVH Meesterkok
  5. Binnenkijken bij Stoon gastrobar in Huizen: 'speels en stoer'
  6. Restaurant Peking te koop na mislukte zoektocht (Chinese) koks
  7. Kengetallen in de horeca: wat zijn het en hoe kun je er op sturen?
  8. Met reserveringen werken op je terras? Zo pakken deze ondernemers het aan
  9. 25 recepten voor koude koffie en thee op het terras
  10. Binnenkijken bij Noordkade van Bjorn van Dijl: grand café met bistroziel
  11. Binnenkijken bij Tax in voormalig belastingkantoor: hip en vol knipogen
  12. Tussenstand Terras Top 100 Publieksprijs: verschuivingen aan de top
  13. Ode aan Jonnie Boer tijdens sterrenceremonie in België, waar meer sterren vallen dan in Nederland
  14. Emotionele reacties op overlijden Jonnie Boer: 'Hij wilde overal het mooiste van maken'
  15. In memoriam Jonnie Boer (1965-2025): Nederland verliest in een klap grootste icoon in gastronomie
  1. Topchef Jonnie Boer van De Librije plotseling overleden op Bonaire
  2. Gespot: Eten in je 'eendje'? Petit Paris zet badeendjes in tegen eenzaamheid
  3. Tussenstand Terras Top 100 Publieksprijs: winnaar vorig jaar ook dit jaar aan kop
  4. Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken
  5. Sidney Schutte en partner Gigi van Es nemen bekend restaurant over in 't Gooi
  6. Restaurant De Duikenburg flikt het: van verbouwing naar kijkcijferkanon
  7. Winnaars Talent van de Toekomst 2025 bekend: 16 teams streden om de overwinning
  8. Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'
  9. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  10. Een DJ of artiest in je horecazaak kan je omzet verhogen, maar denk wel aan deze kosten
  11. Naam restaurants en bar in nieuwe ultra luxe Rosewood Hotel bekendgemaakt
  12. Wees op tijd klaar: Niels Mulder waarschuwt voor (te) late personeelswerving
  13. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  14. Deze horecazaken openden in maart 2025
  15. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei