1. Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken
  2. Sidney Schutte en partner Gigi van Es nemen bekend restaurant over in 't Gooi
  3. Restaurant De Duikenburg flikt het: van verbouwing naar kijkcijferkanon
  4. Winnaars Talent van de Toekomst 2025 bekend: 16 teams streden om de overwinning
  5. Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'
  6. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  7. Een DJ of artiest in je horecazaak kan je omzet verhogen, maar denk wel aan deze kosten
  8. Naam restaurants en bar in nieuwe ultra luxe Rosewood Hotel bekendgemaakt
  9. Wees op tijd klaar: Niels Mulder waarschuwt voor (te) late personeelswerving
  10. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  11. Deze horecazaken openden in maart 2025
  12. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  13. De kunst van gastvrijheid: Thérèse Boer over de toekomst van het vak
  14. Yuri Wiesen* introduceert 'casual à la carte': 'Gasten willen geen uren aan tafel zitten'
  15. Restaurant Erloom nodigt 20 chefs uit voor pop-up der pop-ups: 'Het wordt uniek'
  1. Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg: 'Moderne interpretatie van klassieke smaken
  2. Modern uit eten bij Nevel in Den Bosch: Waar groenten schitteren en bier verrast
  3. 16x nieuwe vega(n) innovaties: van borrelsnacks tot à la carte visvervangers
  4. Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
  5. One Villa Hotel Domburg zet in op groene waterstof als energievoorziening
  6. Gespot: sangriatapwand bij Paloma - 'Dranken met volume in glas in opkomst'
  7. Dennis Huwaë keert met bistro Féline terug naar plek waar het voor hem allemaal begon
  8. Binnenkijken bij Bar Nola: 'Luxe op 100 m2 met €800.000 investering'
  9. Wat zijn de ideale gerechten voor op het terras?
  10. Dé cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
  11. Binnenkijken bij Café Café: 'Restaurant met minikroeg en grootste terras van 020'
  12. Kleinste Van der Valk-hotel van Nederland wil uitbreiden
  13. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in februari 2025
  14. Topchefs nemen keuken van Eveline Wu over: François Geurds heeft de primeur
  15. Gespot: glimlach als betaalmiddel en loonzakje bij afrekenen