Alles over Horeca Top 100

Imago

Imago

De actie van Rob Michielsen om de Café Top 100 van Misset Horeca rookvrij te krijgen heeft direct veel medestanders uit dezelfde Top 100 opgeleverd....

De Bolder voor tweede keer ‘Beste Leerbedrijf

De Bolder voor tweede keer ‘Beste Leerbedrijf

Kwalitaria De Bolder ‘op Urk’ is voor de tweede achtereenvolgende maal het Beste leerbedrijf van de Top 100. Eigenaar Meindert Kramer maakt van...

Dagprogramma

Dagprogramma

Bent u benieuwd wat er dagelijks te doen is op de grootste horecavakbeurs van het land? Bekijk dan hier het dagprogramma van de Horecava en bepaal op...

Baambrugs bigkotelet met zuurkoolstampot

Baambrugs bigkotelet met zuurkoolstampot

Eigenaar Jos de Winter van Café Dikke Dries in Utrecht, nummer drie in de Misset Café Top 100, zet verantwoorde kotelet van Baambrugs big met stampot...

Formulebedrijven in Cafetaria Top 100 2010

Formulebedrijven in Cafetaria Top 100 2010

Van de bedrijven in de Cafetaria Top 100 zijn er 55 aangesloten bij een cafetariaformule, vergelijkbaar met 2009. Formules zijn oververtegenwoordigd:...

Vooroplopen en innoveren

Vooroplopen en innoveren

De tekenen dat de economie langzaam uit het dal klimt, nemen toe. Sinds afgelopen zomer krabbelt de AEX omhoog. Hoopgevend is dat het aantal...

Vrijdag rookdag

Vrijdag rookdag

De rookknuppel is in het hoenderhok gegooid. Econoom Michiel Vergeer van het Centraal Bureau voor de Statistiek zegt dat de omzetdaling in de horeca...

Formulebeheerders in Cafetaria Top 100

Formulebeheerders 2008 2009 2010 2011 FFC (Vork, Kwalitaria, Smulwereld) 25 24 21 21 Verhage 5 10 10 12 Sligro (Plaza, Big Snack) 9 10 12 10...

Horecava

Horecava

Wat hebt u allemaal gehoord op de Horecava? En wat gaat u allemaal met deze wetenswaardigheden doen? Als ik dit commentaal schrijf, is de Horecava...

Vijftien titelhouders op een rij

Vijftien titelhouders op een rij

De Cafetaria Top 100 kent nu vijf winnaars. Voor deze ranglijst werd samengesteld, hield Snackkoerier tien keer een Cafetaria van het Jaar-verkiezing.