Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

15 augustus 2025

  • Chef-kok15 aug. 25

    Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith

    Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.

11 augustus 2025

  • Het team van De Troubadour in Hardenberg, winnaar Terras Top 100 2025
    Terras Top 10011 aug. 25

    Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025

    We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.

5 augustus 2025

  • Hotel5 aug. 25

    Hotel Meyer wordt Best Western Beach Hotel Bergen aan Zee

    Hotel Meyer aan de Noord-Hollandse kust sluit zich aan bij het wereldwijde netwerk van BWH Hotels en gaat verder onder de naam Best Western Beach Hotel Bergen aan Zee. Met deze stap gaat het hotel een nieuw tijdperk in van internationale connectiviteit en een verbeterde gastervaring, terwijl het zijn lokale identiteit behoudt.

4 augustus 2025

  • Hotel4 aug. 25

    Boetiekhotel Novi in hartje Zandvoort geopend na maandenlange renovatie

    Na een renovatie van ruim acht maanden is het stijlvolle Hotel Novi haar deuren aan Haltestraat 23B in Zandvoort geopend. Het karakteristieke pand, gebouwd in 1909 en oorspronkelijk in gebruik als bakkerij, heeft een rijke geschiedenis die nu een nieuw hoofdstuk ingaat. Met behoud van het authentieke karakter is het pand volledig gerenoveerd en opnieuw tot leven gebracht - ditmaal als een intiem boutique hotel met een duurzame visie. Het hotel is gevestigd op de eerste en tweede verdieping van het pand.

  • Hoorn Terschelling,
Nieuw restaurant AEST voorheen de Koegelwieck.
Eigenaren, Sander Wever (L) en Michel de Kievit voor hun nieuwe restaurant
    Openingen4 aug. 25

    Restaurant en boetiekhotel Aest geopend door duo dat elkaar leerde kennen bij De Librije

    Sander Wever en Michel de Kivit leerden elkaar in 2012 kennen bij De Librije in Zwolle. Dertien jaar later hebben de twee vrienden hun droom verwezenlijkt: ze openden restaurant en boetiekhotel Aest op Terschelling. 'Het is niet het uitgangspunt, maar we zouden dit bedrijf in principe óók met z'n tweeën kunnen runnen.'

31 juli 2025

  • Openingen31 jul. 25

    Carlton Beach in Scheveningen heropent met restaurant Nomon

    Carlton Beach, het iconische hotel aan het Zwarte Pad in Scheveningen, is volledig vernieuwd en weer helemaal klaar om de gasten in de watten te leggen. Weg van de drukke boulevard, stap je binnen in een relaxte omgeving waar het vertrouwde strandgevoel wordt gecombineerd met eigentijdse gastvrijheid.

  • Hotel31 jul. 25

    Gespot: hotel serveert voeding vol vitaliteit in vernieuwd culinair concept

    In het Oostenrijkse Leogang introduceert vijfsterrenhotel Krallerhof een vernieuwend culinair concept: het Longevity-menu. De gerechten beloven meer energie, betere slaap en smaakvol genieten.

30 juli 2025

  • Binnenkijken bij30 jul. 25

    Binnenkijken bij Prince Charming: van klassiek hotelrestaurant naar eigentijds adres

    Van klassiek naar charmant, dat is de transformatie die het restaurant van Hotel Prins Hendrik recent heeft ondergaan. Estida gaf het traditionele restaurant in Amsterdam een volledig nieuw gezicht. Het resultaat? Prince Charming: een warme hotspot met karakter voor een breed publiek.

28 juli 2025

  • Rosewood investeert in horecatalent
    Personeel28 jul. 25

    Rosewood introduceert eigen horecaschool en investeert in talentvol personeel

    In een branche waar goed personeel steeds moeilijker te vinden is, kozen Rosewood Amsterdam en Horeca Vakcollege voor een andere aanpak. Geen lange zoektocht naar schaars talent, maar investeren in mensen met motivatie en potentie. Met het ontstaan van de Rosewood Chef School werd een innovatieve samenwerking geboren, waarin gedreven deelnemers in twaalf weken tijd zijn opgeleid tot volwaardige keukenassistenten - mét een officieel SVH-diploma als bewijs van hun vakmanschap.

25 juli 2025

  • Hotel25 jul. 25

    Château St. Gerlach genomineerd voor beste Mice hotel in Nederland

    Château St. Gerlach, onderdeel van Oostwegel Collection, is samen met vijf andere hotels genomineerd voor 'Best Mice Hotel in the Netherlands 2025' bij de World Mice Awards.

23 juli 2025

  • Efteling23 jul. 25

    Binnenkijken bij het nieuwe Efteling Grand Hotel: van drakenadem tot elfenstof

    Het Efteling Grand Hotel, de nieuwste en tevens grootste verblijfsaccommodatie van de Efteling, opent op 1 augustus haar deuren. Vanaf dan kunnen Efteling-gasten voor het eerst binnen de parkgrenzen verblijven in het luxe zeven etages tellende hotel.

22 juli 2025

  • Hotel22 jul. 25

    Michelin reikt Sleutels uit aan tophotels: 107 hotels in Nederland komen in aanmerking

    De Michelingids onthult op 8 oktober de selectie 2025 van zijn Sleutels aan uitmuntende hotels. Tijdens een uniek mondiaal evenement zullen nieuwe Sleutels en onuitgegeven onderscheidingen worden onthuld.

21 juli 2025

  • Hotel21 jul. 25

    Bouw hoogste Van der Valk-hotel in Nederland van start in Zoetermeer

    De bouw van het nieuwe Van der Valk Exclusief Hotel aan de Zilverstraat in Zoetermeer is deze maand officieel begonnen.

  • Winselerhof
    Overname21 jul. 25

    Hotel Winselerhof van Oostwegel Collection komt in andere handen: 'Emotioneel moment'

    Hotel Winselerhof in Landgraaf wordt per 1 augustus 2025 onderdeel van Flow the Collection. De 16e-eeuwse herenboerderij wordt overgenomen van Oostwegel Collection.

17 juli 2025

  • ©Pavel Valivov / Team V Architectuur
    WestCord Hotels17 jul. 25

    Bouw Hotel Chicago in Rotterdam snel van start

    Op de Wilhelminapier in Rotterdam verrijst binnenkort een bijzonder nieuw hotelproject: Hotel Chicago.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen