
Prins Hendrik, een hotel met restaurant en bungalowpark op Texel, heeft het hotel en restaurant volledig gerestyled en het aantal kamers uitgebreid....
Prins Hendrik, een hotel met restaurant en bungalowpark op Texel, heeft het hotel en restaurant volledig gerestyled en het aantal kamers uitgebreid....
Appartementenhotel Ocean House in Scheveningen, onderdeel van Excite Hotels, opent dit voorjaar de deuren. De dertig appartementen en studio's...
In de nieuwe culinaire bistro Marijke Muoi Wine & Dine, onderdeel van Parkhotel Tjaarda kunnen gasten genieten van ambachtelijke gerechten waarbij...
Met al drie locaties in Amsterdam, Kopenhagen en Wenen opent de innovatieve hotelketen Zoku nu de vierde locatie in hoofdstad Parijs. Zoku Parijs...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
Horecazaken zonder kamerplanten en bomen lijken steeds meer een uitzondering. Ondernemers kiezen vaak voor levend groen in hun zaak. Deze twintig...
Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is heropend na een verbouwing van 2½ maand waarin het restaurant een complete metamorfose van het...
Wil jij jouw horecazaak restylen maar heb je weinig budget? Dan komen deze tien budgettips voor horeca interieur inrichting goed van pas. 'Vermijd...
Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring...