
Oud-kazerneterrein Den Bosch krijgt eind 2023 een boutique hotel
Het iconische hoofdgebouw van Fort Isabella, het gerenoveerde oud-kazerneterrein tussen Vught en Den Bosch, krijgt een bestemming als hotel. De...
Het iconische hoofdgebouw van Fort Isabella, het gerenoveerde oud-kazerneterrein tussen Vught en Den Bosch, krijgt een bestemming als hotel. De...
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Hoe belangrijk is kleur in horecainterieur? Designers uit binnen- en buitenland vertellen wat kleur doet met je concept en geven tips hoe je met...
Ahmed Baglari van restaurant By Ami in Rotterdam heeft na een korte sluiting de deuren heropend met een gloednieuw interieur. 'Na 4 jaar ben ik nu...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...
Wat zijn de trends in de (internationale) hotellerie? Horeca-trendwatcher Vincent van Dijk zocht het uit.
Rodny Welters creëerde voor zijn restaurant Novo New Dining in Maastricht een ruimte waar kleuren, vormen en materialen om aandacht strijden: een...
De levensduur van horecainterieur en een ontwerp ligt tussen de 5 en 7 jaar. Experts geven tips over hoe je de houdbaarheid van een interieur...
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...
Ondernemen op een rooftopterras vraagt om creativiteit. Zon, wind en veiligheid beïnvloeden de te maken keuzes bij de inrichting en het interieur....