Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over interviews internationale topchefs

(c) Michel Zoeter

Rasmus Munk, Alchemist**: betrokken provocateur

Het is ’m niet te doen om mensen te laten schrikken. De Deense topchef Rasmus Munk wil gasten wakker schudden en bewust maken van de wereld om hen...

Portugees tweesterrenchef Henrique Sá Pessoa - Arca Amsterdam. Foto: Liesbeth Dingemans.

Henrique Sá Pessoa**: ‘Portugese keuken is hot, elke chef kijkt ernaar’

De Portugese tweesterrenchef en tv-kok Henrique Sá Pessoa opende in 2021 in Amsterdam restaurant Arca – het eerste restaurant van een buitenlandse...

Grant Achatz, restaurant Alinea: ‘Mijn beste tijd komt nog’

Grant Achatz, restaurant Alinea: ‘Mijn beste tijd komt nog’

Hij baarde opzien met zwevend eten, overleefde tongkanker en kreeg zijn smaak terug. Op audiëntie in Chicago bij Grant Achatz van Alinea.

Interview Joan Roca: 'El Celler daagt ons nog elke dag uit'

Interview Joan Roca: 'El Celler daagt ons nog elke dag uit'

Joan Roca is één van de grootste chefs van zijn generatie. De afgelopen decennia heeft hij het familierestaurant, samen met zijn broers, wereldfaam...

Vlnr. Oriol Castro, Mateu Casañas en Eduard Xatruch, chefs en eigenaren van Disfrutar Barcelona. (c) Joan Valera.

Disfrutar Barcelona: techniek als smaakmaker

Vloeibare olijven, soep in vaste vorm omsloten door twee ‘sneetjes’ meringue, mais van ganzenlever, doorzichtige penne carbonara... onder de...

(c) Koos Groenewold/MissetHoreca

Interview Paul Pairet: 'De voorstelling draait om het eten, niet andersom'

De Franse driesterrenchef Paul Pairet, heeft met zijn restaurant Ultraviolet een restaurant neergezet waar alle zintuigen meedoen tijdens het eten....

Topchef Ana Roš: 'Het succes heeft me ook uitgeput'

Topchef Ana Roš: 'Het succes heeft me ook uitgeput'

Een aflevering op Netflix maakte het restaurant van Ana Roš plotsklaps tot een supersucces.. Maar: ‘Het succes heeft me ook uitgeput.’

Ashley Palmer-Watts: schitteren in de schaduw van Heston Blumenthal

Ashley Palmer-Watts: schitteren in de schaduw van Heston Blumenthal

Dinner By Heston in Londen is fameus. Heston Blumenthal zelf vertrouwt de zaak volledig toe aan zijn protegé Ashley Palmer-Watts.

Daniel Humm (l) en voormalig compagnon Will Guidara in de keuken van Eleven Madison Park, tijdens het bezoek van Misset Horeca.

Will Guidara en Daniel Humm: bloedbroeders van Eleven Madison Park

Eleven Madison Park New York. De prestigieuze zaak van 'bloedbroeders' Will Guidara en Daniel Humm. 'Op het bed na delen we alles met elkaar.'

FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Grandpère Pierre Gagnaire: van faillissement tot wereldwijd imperium

Pierre Gagnaire is na 'chef van de eeuw' Joël Robuchon (27 Michelinsterren) en Alain Ducasse (19 sterren) met 13 Michelinsterren – dat was er voor 1...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen