Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Koffiebars en tearooms

  • Artikel19 apr. 12

    Culturele theetradities

    Thee is niet zomaar een drank. Thee staat voor goede smaak, vriendschap en gastvrijheid. Thee biedt troost en is een excuus om bij elkaar te komen. Thee geniet overal ter wereld aanzien en is in vele culturen een vast onderdeel van het dagelijks leven.

  • Artikel19 apr. 12

    DéGé, Hoofddorp

    Patron/gastheer Thom van der Heide begon in 2003 met restaurant Frouckje State in het Friese Rijperkerk, samen met voormalig compagnon Johan Oordijk. Sinds 1 januari hebben Thom en zijn echtgenote Joukje het hele Frouckje State overgenomen.

  • Artikel19 apr. 12

    Café Oriental

    De eerste bewoner van de lage landen aan wie in 1616 in de Arabische stad Mocha pikzwarte koffie werd geoffreerd, was de Antwerpenaar Pieter van den Broecke. Twee jaar na Van den Broeckes koffie-avontuur meldde Edward Heynes dat hij in Mocha coho (koffie) en serbeth (sorbet) aangeboden kreeg.

  • Artikel19 apr. 12

    Italiaanse chocolade

    Nederland heeft warme chocolademelk met slagroom en in Italië hebben ze een wat dikkere en lobbige chocoladedrank. Het drinken of lepelen van een grote beker hiervan is populair in espressobars en restaurants. Het product is ook te gebruiken in desserts of om er koekjes van te maken.

  • Artikel19 apr. 12

    Espressobar als startpunt

    De landbouwuniversiteit Wageningen staat aan het begin van een grootscheepse vernieuwing en up-grading van de restauratieve voorzieningen. Een espressobar is het eerste tastbare resultaat.

  • Artikel18 apr. 12

    Lijnkoken in een showroom

    Een keuken inrichten met een beperkt budget én toch een trendy concept neerzetten. Daarin slaagden Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies met hun restaurant Tottweeduizendzeven in Amersfoort. In een voormalige showroom koken ze daar op een demonstratiefornuis en andere minder dure apparatuur tot 2007. Dan gaat het restaurant weer dicht.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Deli XL komt met instellingsformule
  2. De Karmeliet, Zenderen
  3. Zomers
  4. Groeten uit Wenen
  1. De geschiedenis van koffie
  2. Espressofabriek, Amsterdam
  3. Sodexho Health & Care Services
  4. Rondje om de koffiebar
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen