Jobtimiser
Momo Restaurant, Bar & Lounge introduceert 'Momo Cha'
Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.
Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.
Nelson Tanate en zijn team van De Librije*** koken op de dag van de sterrenceremonie in Maastricht op het exclusieve Michelin-gala. Op die avond, op 6 oktober, wordt de nieuwe selectie gevierd in Nederland en het 125-jarige bestaan van de gids.
Visrestaurant Pesca in Amsterdam heeft na een korte verbouwing de deuren weer geopend. Het interieur kreeg een update, de keuken is uitgerust met nieuwe technologie en de iconische vismarkt kreeg meer ruimte en een krachtiger uitstraling.
Michiel van der Eerde, Nick van der Meer, Tom de Rooij en Jasper Albers openen in 2026 de deuren van Bouillon d'Amsterdam. Dit restaurant herintroduceert het klassieke bouillonconcept op een eigentijdse manier.
Restaurant 't Ganzenest in Rijswijk, bekroond met één Michelinster, is verheugd om een nieuw toptalent te verwelkomen. Bas van Beveren, voorheen werkzaam bij toonaangevende Rotterdamse zaken als Fitzgerald en The Millèn, sluit zich aan bij het team als maître.
PepeNero is hét Italiaanse restaurant voor BN'ers, Amsterdamse voetballers en artiesten. Van Mick Jagger tot Bono en zo'n beetje de hele selectie van Ajax, iedereen komt hier eten.
Indoor golfclub, bar en restaurant Club Birdies heeft zijn deuren geopend in het Amsterdamse Schinkel District.
Na het succes van Catch en Encore, verrijkt de familie Simonis de Haagse kust met een nieuw culinair pareltje: La Petite Encore by Simonis. Vanaf woensdag 17 september opent dit stijlvolle restaurant haar deuren en belooft het een nieuwe plek te worden waar verfijning, sfeer en smaak samenkomen.
Sanne Huisman loopt in haar tijd als bartender aan tegen het feit dat ze voor of na haar werk niet (altijd) kan eten waar ze zin in heeft. En dus opent ze in Amsterdam Teds, waar gasten de hele dag kiezen van één menukaart.
Restaurant Hout op Strijp-S in Eindhoven heeft officieel de deuren geopend van de nieuwe locatie. De geliefde pizzeria, bekend om zijn authentieke Napolitaanse pizza's, is daarmee binnen Strijp-S verhuisd naar een eigentijdse plek in het populaire industriële stadsdeel van Eindhoven.
Sterklas, de hoogste culinaire vakopleiding van Nederland, heeft SVH Meesterkok Joris Bijdendijk toegevoegd aan het bestuur. De chef van Rijks*, Wils* en Wils Bakery Café, door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2025, gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de opleiding en de opzet van een internationale Sterklas.
Maikel van Veen is de nieuwe chef-kok van restaurant Ovum in Grave.