
Traditionele lunchgerechten zie je weer vaker terugkomen op de menukaart. Een mooi voorbeeld hiervan is de croque monsieur. Hieronder de recepten van...
Traditionele lunchgerechten zie je weer vaker terugkomen op de menukaart. Een mooi voorbeeld hiervan is de croque monsieur. Hieronder de recepten van...
Het aantal koffietenten en lunchrooms is in vijf jaar tijd met bijna 27 procent gegroeid. Het aantal gespecialiseerde koffiezaken is bijna verdubbeld.
Diego’s Burgers presenteert de komende zondagen een pop-up Sweet ‘n Salty. In de pop-up zaak speelt French Toast de hoofdrol.
De Twaalfuurtjes die we hier laten zien, zijn hardlopers op de kaart van deze ondernemers. De traditionele varianten met een kroketje, soepje en...
Restaurant de Waard van Dokkum is gestart met het aanbieden van een 5-gangen verrassingslunch. 'In veel landen om ons heen is lunchen een veel groter...
De horeca speelt direct in op de nieuw uitgelekte maatregelen. Meerdere restaurant geven op social media aan tussen 12:00 uur en 20:00 uur doorlopend...
Albron heeft de Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches, overgenomen van de beide oprichters Caroline van der Lande en Nikki Wiesman. Buurtboer...
Bij het samenstellen van hun lunchkaart staan ondernemers voor allerlei keuzes. Jacco Heijkoop van The Tosti Club en Timo Wolters van Bullewijck by...
Lavazza presenteert een recept voor Pasen van een lunchgerecht. Het gerecht is bereid met een bijzonder ingrediënt: koffie. ‘Koffie is niet alleen om...
Oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio hebben de directie van Bagels & Beans uitgebreid. Lizan van der Pol, al ruim twaalf jaar werkzaam voor de...