Lseven Boxtel
Tien tips voor een optimale beleving aan tafel
De communicatie met gasten aan tafel is vaak te standaard. Gasten worden juist blij van leuk, verrassend en anders. Het is helemaal niet moeilijk uw...
De communicatie met gasten aan tafel is vaak te standaard. Gasten worden juist blij van leuk, verrassend en anders. Het is helemaal niet moeilijk uw...
De tosti staat ongetwijfeld met stip op 1 als lunchgerecht. Maar waarom altijd alleen maar kaas, ham of hawai? We verzamelde voor u een veertigtal...
Brood verwent op elk moment’. Dat is wederom het thema van de Week van het Brood. Deze week boordevol activiteiten rondom alle denkbare eetmomenten...
Het notitiebord hangt vol met opdrachtbonnen voor vergaderarrangementen en een aantal partijen voor de komende week. Vooral zaterdag is uitdagend met...
De zakenlunch loopt niet overal in Nederland even hard. Met name in de Achterhoek is het een lastige markt, zo ervaren gastheer Jan Bekken en...
Patron/gastheer Thom van der Heide begon in 2003 met restaurant Frouckje State in het Friese Rijperkerk, samen met voormalig compagnon Johan Oordijk....
Eigenaar van grand café/restaurant/brasserie/zalen Engels aan het stationsplein in Rotterdam vertelt over zijn ervaringen rondom de ns-staking van...
Van 7 t/m 12 oktober is het Week van het Brood. Het thema van dit jaar is ‘Brood verwent op elk moment’. U als horecaondernemer kunt hier handig op...
Voorjaar, de Floriade en de tentoonstelling Van Gogh en Gauguin. Drie redenen voor de koks van Roberto’s in Amsterdam om biologische bloemen in een...
Tijdens het Nationaal Museumweekend op 13 en 14 april zijn ruim 500 musea gratis of met fikse kortingen te bezoeken. Profiteer hiervan door...