Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Marijke Vuik

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    Digitalisering25 sep. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Zet technologie zo in dat jouw bedrijf er sterker uitkomt'

    Technologie is in de horeca allang geen bijzaak meer. Werken met data, digitale reserveringssystemen en QR-bestellingen zijn inmiddels net zo vanzelfsprekend als het zetten van een goede kop koffie.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    Voedselverspilling8 sep. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Zonde om te laten liggen'

    Vandaag begint de Verspillingsvrije Week van Samen Tegen Voedselverspilling. Ook de horeca kan haar steentje bijdragen vindt Marijke Vuik, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    KHN15 jul. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik over de uitdagingen in de horeca: 'Innovatie hoeft niet kostbaar te zijn'

    De horecasector in Nederland bevindt zich in een roerige periode. Terwijl de belangstelling van gasten onverminderd groot blijft, nemen de bedrijfsmatige uitdagingen toe.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    Personeel behouden30 mei 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Minder mensen, meer aandacht'

    Personeelstekort was jarenlang hét thema binnen onze sector. En laten we eerlijk zijn: het blijft een uitdaging. KHN-voorzitter Marijke Vuik laat haar licht schijnen op het onderwerp.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    KHN8 apr. 25

    KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'

    Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    Personeel20 feb. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'

    In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. KHN presenteert regeldruk actieplan horeca
  2. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'We moeten naar minder regels en meer vertrouwen'
  3. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  4. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Ondernemen doe je samen'
  5. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Wordt even bijtanken straks onbetaalbaar?'
  6. Udo Delfgou nieuwe directeur Koninklijke Horeca Nederland
  7. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'EK voetbal is mooie omzetboost'
  8. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Ik word gelukkig van het terrasseizoen, als gast én als caféhouder'
  1. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Horeca verdient erkenning voor positieve bijdrage aan samenleving'
  2. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de (on)mogelijkheden van de plasticregels
  3. KHN-voorzitter Marijke Vuik droomt over een terras in de zon
  4. KHN-voorzitter Marijke Vuik: '2024 wordt het jaar van de persoonlijke aandacht'
  5. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de kansen en uitdagingen van Gen Z
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Technologie biedt ruimte voor meer gastvrijheid'
  7. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Hebben we te vroeg gejuicht?'
  8. Marijke Vuik start als nieuwe voorzitter KHN
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen