Lumière Maastricht
Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan
Food & Beverage Manager Danny Bijsterveld is tevreden over hoe Vestdijk47 duurzaamheid omarmt. Met name op het gebied van cocktails.
Food & Beverage Manager Danny Bijsterveld is tevreden over hoe Vestdijk47 duurzaamheid omarmt. Met name op het gebied van cocktails.
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.
Heinde breidt verder uit met een nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen in stadsdeel Schalkwijk.
Een goed verhaal, een eigen smaak én winst maken met restafval. 'Fermentatiekoning' Christian Weij over de voordelen van fermenteren in de horeca.
LOF, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. De Zeeuwse chef brengt 20 jaar ervaring bij Inter Scaldes*** met zich mee.
Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder meer toe geleid dat gasten vooraf doorgeven welk menu ze willen eten.