Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Menu engineering

  • Voedselverspilling24 mrt. 25

    Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan

    Food & Beverage Manager Danny Bijsterveld is tevreden over hoe Vestdijk47  duurzaamheid omarmt. Met name op het gebied van cocktails.

  • Dutch Cuisine21 feb. 25

    Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord

    Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.

  • Openingen4 feb. 25

    Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem

    Heinde breidt verder uit met een nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen in stadsdeel Schalkwijk.

  • Restaurant20 jun. 24

    Christian Weij weet waarom horeca meer moet fermenteren: 'Gooit nu de helft van je geld weg'

    Een goed verhaal, een eigen smaak én winst maken met restafval. 'Fermentatiekoning' Christian Weij over de voordelen van fermenteren in de horeca.

  • Ondernemen29 apr. 24

    Chef Paul de Groote van Inter Scaldes naar restaurant LOF

    LOF, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. De Zeeuwse chef brengt 20 jaar ervaring bij Inter Scaldes*** met zich mee.

  • Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond.
    Menu engineering20 mrt. 24

    Restaurant One* vraagt gasten vooraf menu te kiezen om niets te verspillen

    Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder meer toe geleid dat gasten vooraf doorgeven welk menu ze willen eten.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. How to: een winstgevende menukaart maken met menu engineering
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen