Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Menu engineering

  • Menu engineering22 jul. 25

    How to: een winstgevende menukaart maken met menu engineering

    Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar kort de tijd hebt om een goede indruk te maken. Menu engineering is de sleutel tot een winstgevende menukaart.

  • Voedselverspilling24 mrt. 25

    Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan

    Food & Beverage Manager Danny Bijsterveld is tevreden over hoe Vestdijk47  duurzaamheid omarmt. Met name op het gebied van cocktails.

  • Dutch Cuisine21 feb. 25

    Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord

    Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.

  • Openingen4 feb. 25

    Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem

    Heinde breidt verder uit met een nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen in stadsdeel Schalkwijk.

  • Restaurant20 jun. 24

    Christian Weij weet waarom horeca meer moet fermenteren: 'Gooit nu de helft van je geld weg'

    Een goed verhaal, een eigen smaak én winst maken met restafval. 'Fermentatiekoning' Christian Weij over de voordelen van fermenteren in de horeca.

  • Ondernemen29 apr. 24

    Chef Paul de Groote van Inter Scaldes naar restaurant LOF

    LOF, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. De Zeeuwse chef brengt 20 jaar ervaring bij Inter Scaldes*** met zich mee.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Restaurant One* vraagt gasten vooraf menu te kiezen om niets te verspillen
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen