
Verkoopprijs gerecht bepalen: hoe goed rekenen ondernemers?
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.
De menukaart is je visitekaartje en tegelijkertijd een belangrijke omzetmaker. Redenen om er de juiste aandacht aan te besteden. Maar hoe kun je je...
Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...
Met welke verfrissende dranken ga jij de gasten verleiden? Heb je een vangst van de dag, een nieuw zomermenu of een zomerse chef special? En hoe...
De technologie van Augmented Reality is niet meer hagelnieuw, toch staat de toepassing van deze techniek nog altijd in de kinderschoenen. Ondernemers...
Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
Een kindermenu met een snackje en friet op de kaart? Dan hoor je bij de meerderheid van de restaurants. Het gezonder aanvliegen blijft lastig. Ter...
Lisanne Korfage van Consumatics legt op de Terras Kickstart uit hoe je het verschil kunt maken met de menukaart vanuit het perspectief van...