Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Menukaarten

    ArtikelHoreca

    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

    Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen
    ArtikelRestaurant

    Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak

    Een kindermenu met een snackje en friet op de kaart? Dan hoor je bij de meerderheid van de restaurants. Het gezonder aanvliegen blijft lastig. Ter...
    Inspiratie voor het kindermenu: 5 ondernemers over hun aanpak
    ArtikelRestaurant

    'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'

    Lisanne Korfage van Consumatics legt op de Terras Kickstart uit hoe je het verschil kunt maken met de menukaart vanuit het perspectief van...
    'Afbeeldingen op menukaart zorgen voor 20% meer verkoop'
    ArtikelCafé

    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis

    Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak...
    Tips om horecamedewerkers bij te spijkeren over productkennis
    ArtikelRestaurant

    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras

    Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen kun je best een suggesties doen...
    Tips om bijverkoop en upselling te stimuleren op het terras
    ArtikelCafé

    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart

    Misset Horeca vroeg trendwatcher Gijsbregt Brouwer wat op de menukaart voor dit terrasseizoen moet komen te staan. Brouwer zet zijn bevindingen op...
    Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart
    ArtikelRestaurant

    10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

    Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
    10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie
    NieuwsRestaurant

    Michelin laat vaste prijs voor Bib Gourmand-menu los

    Michelin laat de maximale prijs van €39 voor een driegangen keuzemenu los als criterium voor een Bib Gourmand-onderscheiding. Dit laat...
    Michelin laat vaste prijs voor Bib Gourmand-menu los
    NieuwsRestaurant

    Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden

    Vanaf 1 maart moeten Franse restaurants en foodservicebedrijven op hun menukaarten de herkomst van al hun vlees vermelden en of het vlees vers is of...
    Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden
    ArtikelRestaurant

    Menukaart restaurant: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

    Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca samen met Horeko bij tientallen bedrijven de brutowinst...
    Menukaart restaurant: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen