
Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...
Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...
Luma-vlees is de nieuwste innovatie op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behulp van een veredelde...
Horecaslager Nice to Meat uit Almere neemt Triple Meat & Specials uit Warmenhuizen over. Alle klanten van Triple gaan mee naar Nice to Meat. Nice to...
MRIJ-vlees; een benaming die je steeds vaker op de menu’s terugziet, onder andere als het over hamburgers en kroketten gaat. Ondernemers pronken...
Op 6 maart organiseerde Horecaslagerij Nice to Meat in Almere haar tweejaarlijkse open dag. Ruim 100 personen kwamen om inspiratie op te doen voor...
Op 31 oktober 2016 organiseerde Horecaslagerij Nice to Meat in Almere haar tweede en laatste open dag van 2016. Ruim 100 personen bezochte deze open...
Vleesleverancier voor de horeca Nice to Meat is donderdag door Deloitte en ING uitgeroepen tot Best Managed Company 2015.
Zo’n 80 (sterren)chefs, topslagers en culinaire media waren op 10 december in de Proefkeuken van Nice to Meat in Almere-Poort voor de officiële...
Vleesleverancier voor de horeca Nice to Meat neemt ‘superslager’ Piet van den Berg uit Zoetermeer over. Hiermee combineert Nice to Meat haar...