Jobtimiser
Hoe ga je om met een noodsituatie in je hotel (en het elders onderbrengen van gasten)?
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hotelier Barend Nobel zijn tips over hoe om te gaan met een noodsituatie in je hotel.
Boutiquehotel Morgan & Mees in Rotterdam opent op 15 oktober hun nieuwe restaurant en barconcept Mies: een levendige plek waar goed eten, kunst en community samenkomen. Waar voorheen het restaurant van Morgan & Mees onder andere onderdeel was van het hotel, krijgt het nu een eigen identiteit als zelfstandig concept.
Glazen badkamers zijn de grootste ergernis van Nederlandse hotelgasten. Ruim zeven op de tien reizigers (71,2%) stoort zich het meest aan een badkamer zonder privacy tijdens een hotelovernachting. Dat blijkt uit onderzoek van platform WaarOvernachtenIn.nl onder 2.744 Nederlandse reizigers.
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) komt samen met ondernemers in actie tegen de btw-verhoging op logies.
Oostwegel Collection is officieel gecertificeerd als B Corp en sluit zich daarmee aan bij een wereldwijde beweging van bedrijven die ondernemen opnieuw definiëren door niet alleen financiën maar ook mens en planeet centraal te stellen.
Hilton kondigt de benoeming aan van Jeroen Werdmölder als general manager van Waldorf Astoria Amsterdam.
Na een renovatie van zes maanden is het iconische Hotel Des Indes in Den Haag terug van weggeweest.
Per 1 september 2025 heeft Kasteel Montfoort een nieuwe eigenaar: Robin van der Straten (31) neemt de sleutel over van Geke Ekelschot.
Bosma Horeca Groep heeft per 14 augustus Landgoed Ekenstein overgenomen van de familie Pels.