Fresh Recruitment
14 tips voor de perfecte routing in je restaurant
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage Group Yossi Eliyahoo heeft 10 tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept.
Je gast raken met een sterk concept. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? Horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu deelt 19 tips. Lin is eigenaar van vier boutique en lifestylehotels onder Slok Hospitality en mede-initiatiefnemer van de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten. Eenvoudige aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat de aandacht getrokken wordt.
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij de wereld een beetje mooier wil maken. De ex-horecaondernemer geeft waardevolle tips en een 'routekaart' voor het bouwen van een horecaconcept, merk, service of dienst. ''Learning by doing' is het credo dat je ver zal brengen.'
Begin april opent Luc Kusters zijn tweede restaurant. Bolenius Rembrandtpark komt in het Rembrandt Park One gebouw in Amsterdam-West.