Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Ontwerpfase concept

  • Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar van The Butcher.
    Ontwerpfase concept5 jun. 25

    Gouden tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept

    Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage Group Yossi Eliyahoo heeft 10 tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept.

  • Conceptontwikkeling15 mei 25

    19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact

    Je gast raken met een sterk concept. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? Horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu deelt 19 tips. Lin is eigenaar van vier boutique en lifestylehotels onder Slok Hospitality en mede-initiatiefnemer van de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

  • Ontwerpfase concept13 mrt. 25

    Zo bedenk je een winstgevend horecaconcept

    Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten. Eenvoudige aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat de aandacht getrokken wordt.

  • Ontwerpfase concept20 feb. 25

    7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept

    Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij de wereld een beetje mooier wil maken. De ex-horecaondernemer geeft waardevolle tips en een 'routekaart' voor het bouwen van een horecaconcept, merk, service of dienst. ''Learning by doing' is het credo dat je ver zal brengen.'

  • Bolenius30 jan. 25

    Restaurant Bolenius* opent tweede restaurant bij Rembrandtpark

    Begin april opent Luc Kusters zijn tweede restaurant. Bolenius Rembrandtpark komt in het Rembrandt Park One gebouw in Amsterdam-West.

  • Interieur en Inrichting28 nov. 24

    14 tips voor de perfecte routing in je restaurant

    Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
  3. Vitam

    Assistent Restaurantmanager

    Vitam logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Tips van Rein Rambaldo voor het ontwikkelen van een succesvol horecaconcept
  2. Binnenkijken bij Frunk in Simpelveld: 'Nagenoeg alles zelfgemaakt'
  1. Stappenplan starten horecaconcept: van marktonderzoek tot ontwerp
  2. Hoe creëer je het wow-effect en een memorabele herinnering?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen