Lseven Boxtel
Tips van Rein Rambaldo voor het ontwikkelen van een succesvol horecaconcept
Een mooie horecazaak ontwerpen is volgens Rein Rambaldo niet al te ingewikkeld. Het creëren van een succesvol horecaconcept vraagt echter om een heel...
Een mooie horecazaak ontwerpen is volgens Rein Rambaldo niet al te ingewikkeld. Het creëren van een succesvol horecaconcept vraagt echter om een heel...
Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....
Van de tafels tot de deuren en de verlichting aan de muren. Chef-kok en horecaondernemer Luuk Hoffman (33) heeft in zijn restaurant Frunk zo'n beetje...
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....
Wanneer je een zaak wilt beginnen, is het raadzaam om vooraf onderzoek te doen. Dat vergroot de kans dat je succes hebt. Weet wat de pijlers van je...
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...
Misset Horeca ging op zoek naar het geheim achter de wow-factor en sprak met Martijn Gosen en Mehdi le Mair van King Kongs. Het Eindhovense...