Alles over Ontwerpfase concept

Tips van Rein Rambaldo voor het ontwikkelen van een succesvol horecaconcept

Tips van Rein Rambaldo voor het ontwikkelen van een succesvol horecaconcept

Een mooie horecazaak ontwerpen is volgens Rein Rambaldo niet al te ingewikkeld. Het creëren van een succesvol horecaconcept vraagt echter om een heel...

19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact

19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact

Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....

Simpelveld, Restaurant, Frunk

Binnenkijken bij Frunk in Simpelveld: 'Nagenoeg alles zelfgemaakt'

Van de tafels tot de deuren en de verlichting aan de muren. Chef-kok en horecaondernemer Luuk Hoffman (33) heeft in zijn restaurant Frunk zo'n beetje...

7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept

7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept

Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...

Zo bedenk je een winstgevend horecaconcept

Zo bedenk je een winstgevend horecaconcept

Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....

Het is belangrijk dat er geen dissonanten zitten in een ontwerp. White Monkey is consequent gebleven. Muren zijn bekleed met kunstbehang, zelfs op het toilet.

Stappenplan starten horecaconcept: van marktonderzoek tot ontwerp

Wanneer je een zaak wilt beginnen, is het raadzaam om vooraf onderzoek te doen. Dat vergroot de kans dat je succes hebt. Weet wat de pijlers van je...

The Duchess is van.Yossi Eliyahoo en zijn Entourage Group.

Gouden tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept

Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...

Hoe creëer je het wow-effect en een memorabele herinnering?

Hoe creëer je het wow-effect en een memorabele herinnering?

Misset Horeca ging op zoek naar het geheim achter de wow-factor en sprak met Martijn Gosen en Mehdi le Mair van King Kongs. Het Eindhovense...