• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Alles over personeel-in de praktijk

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daarmee om?

Steeds weer blijkt dat (seksuele) intimidatie op de werkvloer vaker voorkomt dan gedacht. Welke risico’s spelen er en hoe voorkom je het?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?

Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...

Mark Mollen nieuwe algemeen directeur Please

Mark Mollen nieuwe algemeen directeur Please

Per 1 januari 2023 is Mark Mollen (39 jaar, foto) algemeen directeur van werkgeverspartner Please. Hij trad in 2020 in dienst als financieel...

Loonbeslag in de horeca: wat betekent dit voor ondernemer en de medewerker?

Loonbeslag in de horeca: wat betekent dit voor ondernemer en de medewerker?

Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....

Pike Uittenbogaard van cafe de Pompier in Woerden

Deze tools kunnen helpen om de personeelsplanning rond te krijgen

Om de personeelsplanning rond te krijgen is vaak een lastige puzzel. En er ontbreken vaak stukjes. Vijf ondernemers en managers vertelden eerder aan...

Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?

Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?

Misset Horeca behandelt maandelijks een veel gestelde vraag op het gebied van personeel. Deze keer: Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het...

Mentale zorg als secundaire arbeidsvoorwaarden bij DoubleTree

Mentale zorg als secundaire arbeidsvoorwaarden bij DoubleTree

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt medewerkers verschillende onlineprogramma’s aan die helpen bij de mentale gezondheid.

Toon Hendriks.

Bijzonder afscheid bij cafetaria Hendriks in Elst: ‘Mooi geweest na 51 jaar’

Toon Hendriks stopt vrijdag 16 december na een periode van liefst 51,5 jaar bij cafetaria Hendriks in Elst. De medewerker diende drie generaties en...

Rudy Gommans van De Heere van Meijel: inspirerend personeelsbeleid

Rudy Gommans van De Heere van Meijel: inspirerend personeelsbeleid

Omdat de vijver met personeel in de horeca leeg is, moet je anders naar de arbeidsmarkt kijken. Rudy Gommans van De Heere van Meijel in Meijel won...

Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is

Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is

Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek. Een verzuimgesprek. Het doel hiervan is om...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen