
Alle werknemers hebben jaarlijks recht op vakantiedagen. Maar wat gebeurt er op het moment dat een werknemer ziek wordt tijdens de vakantie of al...
Alle werknemers hebben jaarlijks recht op vakantiedagen. Maar wat gebeurt er op het moment dat een werknemer ziek wordt tijdens de vakantie of al...
Productkennis speelt in toenemende mate een rol in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak en...
De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven – zeker die met een groot terras – een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de...
Er wordt veel oneerlijk en onveilig gewerkt in de maaltijd- en flitsbezorging. De Nederlandse Arbeidsinspectie controleerde afgelopen vrijdag in...
Schenk of verkoop je alcohol in je bedrijf? Dan moet je volgens de Alcoholwet voldoen aan de eis Sociale Hygiëne. Dat betekent dat er tijdens de...
Studenten die op zoek zijn naar een bijbaan zien zichzelf het liefst op de klantenservice werken. Een callcenterjob is zelfs twee keer zo populair...
‘Zonder wrijving geen glans’, een op werkvloeren zeer bekende uitspraak om (als je het mij vraagt) onderlinge strubbelingen te vergoelijken. De...
Minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over het pakket van maatregelen voor de arbeidsmarkt.
Hoe zorg je ervoor dat medewerkers het gevoel krijgen dat een baan meer is dan werken alleen? Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf IHCP heeft een...