Lseven Boxtel
Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
De horecasector heeft de laatste jaren diepe dalen gekend door de coronacrisis en het inmiddels hardnekkige personeelstekort. Voor veel...
De 15.000 mensen die in de horeca werken via Temper kunnen dat onder dezelfde voorwaarden blíjven doen. De rechtbank in Amsterdam heeft bepaald dat...
Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
Om de personeelsplanning rond te krijgen is vaak een lastige puzzel. En er ontbreken vaak stukjes. Vijf ondernemers en managers vertelden eerder aan...
FNV Horeca, CNV Vakmensen en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe cao horeca voor heel 2022 en 2023. Wat...