Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Personeel verlof en vakantie

  • Personeel verlof en vakantie16 apr. 25

    Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?

    Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om tijdens de feestdagen te werken?

  • Personeel verlof en vakantie2 jan. 25

    Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld

    Misset Horeca zet de regels uiteen waaraan je als horecaondernemer moet voldoen als het gaat om vakantiedagen, vakantie verzoeken en het vakantiegeld.

  • Personeel verlof en vakantie18 dec. 24

    Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?

    Een veel gestelde vraag op het gebied van personeel. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?

  • Personeel verlof en vakantie12 jul. 24

    Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?

    Alle werknemers hebben jaarlijks recht op vakantiedagen. Maar wat gebeurt er op het moment dat een werknemer ziek wordt tijdens de vakantie of al ziekgemeld is voor de start van een vakantie?

  • Nieuwe medewerker12 apr. 24

    Hoe behoud je medewerkers tijdens het zomerseizoen: 'Zorg voor rustpunt in team'

    Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen, Bar Bea en L'Amour Toujours, hoe uitdagend dat kan zijn. In de stad achter de duinen is de concurrentie van strandpaviljoens moordend.

  • Personeel verlof en vakantie18 sep. 23

    Welke soorten (bijzonder) verlof zijn er in de horeca?

    Welke soorten (bijzonder) verlof zijn er in de horeca en welke komen (deels) voor rekening van de medewerker?

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. 11 vragen (en antwoorden) over het ouderschapsverlof in de horeca
  1. Hoe zit het met zorgverlof in de horeca?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen