Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

vandaag

  • Sergio Herman, getekend door Atelier Ariana
    Sergio Herman10:49

    Sergio Herman sluit verjaardagsmaand bij restaurant Le Pristine op bijzondere wijze af

    Sergio Herman sluit de verjaardagsmaand van Le Pristine in Antwerpen op bijzondere wijze af. De chef heeft een 'sketch artist' uitgenodigd, die gasten live in de zaak tekent. De kunstenaar moet voor extra beleving zorgen bij de viering van het jubileum.

  • De eigenaren van Ethica (foto Instagram Ethica)
    Sluitingen10:06

    Ethica in Den Haag stopt ermee na 7 jaar; bekende stadsgenoot betrekt het pand

    Restaurant Ethica in Den Haag heeft besloten de deuren te sluiten, zo melden de eigenaren Joske Meijer en Robin Collard op sociale media. Een ander bekend Haags restaurant gaat het pand aan de Dunne Bierkade betrekken.

gisteren

  • Conceptontwikkelinggisteren

    Restaurant Bowie verandert naam naar Rebel Rebel, na dreiging met juridische acties

    Restaurant Bowie in Haarlem heeft zijn naam veranderd naar Rebel Rebel. De wijziging moest plaatsvinden omdat er al een horecazaak bestaat met de naam Bowie, maar dan in Den Haag. Dat bedrijf dreigde met juridische stappen om een naamswijziging af te dwingen.

  • De Misset Horeca Superlijst 2025 is uit
    Misset Horeca Superlijstgisteren

    De belangrijkste conclusies uit de Misset Horeca Superlijst: ook niet-sterrenzaken scoren goed

    De afgelopen dagen werd de Misset Horeca Superlijst 2025 volop geraadpleegd door onze lezers. Ook de redactie dook nog eens in de ranglijst, om de belangrijkste conclusies te kunnen trekken uit de verzamelde data.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Lightspeedgisteren

    Gesponsord Hoe Kurkumama technologie inzet voor ultieme gastvrijheid

    Met een team dat bestaat uit wel twintig nationaliteiten ontvangt het Belgische familiebedrijf Kurkumama van Feysal Ghafelzadeh jaarlijks ruim 60.000 gasten. Het geheim van hun succes? Ultieme gastvrijheid combineren met slimme technologie, namelijk die van Lightspeed. Zo bouwt de familie verder aan hun culinaire droom.

  • Vergunningengisteren

    Verbouwplannen? Betrek omwonenden in een vroeg stadium bij de plannen

    Sinds een jaar is er een nieuwe Omgevingswet ingegaan. Deze wet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: onze leefomgeving.

21 november 2025

  • De Misset Horeca Superlijst 2025 is uit
    Misset Horeca Superlijst21 nov. 25

    Misset Horeca Superlijst 2025: welke restaurants scoren gemiddeld het beste?

    Nu de belangrijkste gastronomische gidsen in Nederland zijn gepresenteerd, is het tijd om de balans op te maken. Welke restaurants scoren gemiddeld het beste? Misset Horeca presenteert de Superlijst 2025, waarin liefst 261 restaurants zijn opgenomen.

20 november 2025

  • KwieKwie in Amsterdam
    Sluitingen20 nov. 25

    Restaurant KwieKwie van London Loy was succesvol, maar heeft de deuren nu echt gesloten

    Het Surinaamse restaurant KwieKwie in Amsterdam-Noord is nu toch echt dicht. Het pop-up-project van Noni Kooiman, London Loy en Joey Baal werd met een half jaar verlengd, maar nu gaat ieder zijn eigen weg.

19 november 2025

  • Brood en Broodproducten19 nov. 25

    Het succes van Fort Negen is ontstaan vanuit restaurant De Kas*

    Maarten Langeslag kwam als stagiair in Restaurant De Kas* om te starten als broodbakker voor het restaurant. Inmiddels is bakkerij Fort Negen, met sandwichbar, een begrip in Amsterdam.

  • Koen van Weert en Yuki Lee, chefs en eigenaren van restaurant De Cuijt in Mierlo
    Starter-best practice19 nov. 25

    Restaurant De Cuijt bewijst dat fine dining nog springlevend is: chefsduo maakt vliegende start

    Fine dining dood? Natuurlijk niet. De jonge chefs en ondernemers Koen van Weert (33) en Yuki Lee (37) bouwen hun restaurant De Cuijt in Mierlo vanaf de grond op. En met succes. 'Ik denk dat onze stijl een beetje vrouwelijk is.'

  • Rick Blanken van restaurant Ledeboer in Almelo
    JRE19 nov. 25

    JRE presenteert vier nieuwe leden in Nederland en reikt awards uit

    JRE heeft vier nieuwe leden toegevoegd aan de eigen vereniging. Ook werden er verschillende JRE-awards uitgereikt op een feestelijke avond.

18 november 2025

  • Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer
    Jonnie Boer18 nov. 25

    Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer met uniek diner: check hier het menu en de foto's

    De topchefs Joris Bijdendijk, Richard Ekkebus, Ron Blaauw, Sergio Herman, Nelson Tanate en Hans van Wolde hebben in Hongkong samen een uniek diner gekookt, ter nagedachtenis aan Jonnie Boer en ter ere van de Nederlandse keuken. Er volgen nog twee avonden bij Rijks in Amsterdam en bij PrivéPrivée in Antwerpen.

  • Dit beeld is gegeneerd door AI.
    Michelin18 nov. 25

    Michelin degradeert drie driesterrenrestaurants in de VS: maar wanneer hoor je over sterverlies?

    Michelin heeft in de Verenigde Staten drie driesterrenrestaurants teruggezet naar twee sterren. Het nieuws werd in aanloop naar de verschillende ceremonies al bekendgemaakt aan de chefs en eigenaren. Maar wanneer hoor je over het verliezen van je ster? Er lijkt geen logica achter te schuilen.

  • Ondernemer Marcel Levee in zijn nieuwe restaurant Ntourage.Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content18 nov. 25

    Gesponsord Ondernemen is vernieuwen: van feestcafé naar gelaagde beleving

    Marcel Levee begon zijn ondernemersreis een kleine 25 jaar geleden met feestcafé Shooters in Groningen. Onlangs opende hij zijn nieuwste Groningse hotspot: restaurant Ntourage. Met zijn ondernemerschap laat Levee zien dat de horeca altijd in beweging is. Hoe blijft hij vernieuwen? En tegen welke uitdagingen loopt hij daarbij aan?

  • Rene Bogaart18 nov. 25

    Beroemde horecafamilie krijgt eigen realityserie

    Talpa presenteert een nieuwe realityserie over een bruisende horecafamilie: De Bogaartjes.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen