Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

vandaag

  • De Karpendonkse Hoeve
    Sluitingen10:39

    Familierestaurant mag geen speeltuin bouwen en verlaat Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

    Familierestaurant Charlie in Eindhoven verlaat die stad, omdat de gemeente geen toestemming geeft om een buitenspeeltuin te realiseren. Op die locatie waren eerder The Harbour Club en daarvoor De Karpendonkse Hoeve gevestigd.

  • Soenil Bahadoer, restaurant Gem (bron: Special Pixels)
    Soenil Bahadoer07:00

    Soenil Bahadoer zet met restaurant Gem kroon op zijn werk: 'Ik ben begonnen op Ikea-borden'

    Soenil Bahadoer (57) staat in de startblokken om de absolute kroon op zijn werk te gaan zetten. Restaurant Gem, gevestigd in het kasteel van Gemert, is in alle opzichten indrukwekkend te noemen. 'Er blijft altijd een markt voor de top van de gastronomie.'

11 juli 2025

  • Lars Scharp en Floor Wiggers
    Sterchefs11 jul. 25

    Sterchef Lars Scharp opent dit najaar tweede zaak

    Lars Scharp, chefkok en eigenaar van Lars Amsterdam* opent dit najaar een tweede zaak: Cachet.

  • Herinrichting en Renovatie11 jul. 25

    Draaiend restaurant Moon heropent op de 19e verdieping van A'dam Toren

    Restaurant Moon slaat een nieuw hoofdstuk in. Na een grondige renovatie heeft het iconische draaiende restaurant op de 19e verdieping van de A'dam Toren zijn deuren heropend.

  • Friet11 jul. 25

    Alles wat je moet weten over friet

    13 juli is de Dag van de Franse friet. Speciaal voor deze dag de belangrijkste aandachtspunten als het gaat om friet.

  • Vis en visproducten11 jul. 25

    De inkoop van vis kan tot kopzorgen leiden: zo pakken deze ondernemers het aan

    De inkoop van vis kan tot kopzorgen leiden bij chefs en ondernemers. Want: hoe houd je je marges op peil? Misset Horeca vroeg het aan een iconisch visrestaurant in Nederland en aan een horecafamilie, met roots in de vishandel. 'De schol is in het seizoen en zwemt voor onze eigen kust.'

10 juli 2025

  • Teams Ron Gastrobar en Loogman
    Ron Blaauw10 jul. 25

    Ron Blaauw opent nieuwe vestiging van Ron Gastrobar Toko

    Na de opening van Ron Gastrobar Toko in Laren, is het nu de beurt aan Toko Aalsmeer. De nieuwste vestiging, langs de weg tussen Aalsmeer en Amstelveen, bij Loogman Tanken & Wassen is geopend door Ron Blaauw.

9 juli 2025

  • No show9 jul. 25

    Meerderheid horecaondernemers vraagt liever geen aanbetaling bij reservering

    Het vragen van een aanbetaling bij horeca-reserveringen wordt steeds populairder, met name in de Randstad. Restaurants hopen daarmee no-shows, en dus omzetderving, terug te dringen. Toch kiest bijna acht op de tien horecaondernemers in Nederland (78%) ervoor om geen aanbetaling te vragen bij online reserveringen, mede uit angst dat dit gasten juist afschrikt of naar de concurrent drijft.

  • Michelin9 jul. 25

    Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren

    Michelin is vaak zo gesloten als een oester, maar tijdens informele gelegenheden is er soms informatie in te winnen over de werkwijze van de gids. Misset Horeca legde zijn oor te luister bij een insider, over de manier waarop Groene Sterren worden toegekend.

7 juli 2025

  • V.l.n.r. Daan Smitz, Christa de Buvry de Mauregnault en Ron Bloem.
    Openingen7 jul. 25

    Nieuw buurtgericht horecaconcept Your Daily opent deuren op Cruquiuseiland

    In Amsterdam is Your Daily geopend, een toegankelijke en warme horecagelegenheid dat een sociale ontmoetingsplek voor bewoners, gezinnen en professionals uit de buurt moet zijn.

  • (C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto: Dennis Wisse

Rotterdam / Eendrachtsweg 31A / restaurant YAMA
    Openingen7 jul. 25

    Chef Yama onthult de naam van zijn nieuwe zaak, waar hij weer voor slechts 8 gasten gaat koken

    Chef Hiroaki Yamamoto, die in 2023 een ster kreeg voor zijn restaurant Yama* in Rotterdam, heeft de naam van zijn nieuwe restaurant in Naarden-Vesting onthuld: A5 Yama. De zaak, met 8 couverts, gaat in het najaar open.

  • Joey Matahelumual, Niek Petersen en Joeri Salet
    Openingen7 jul. 25

    All day horecaconcept Orchid House opent aan het Oosterpark in Amsterdam

    In september opent aan het Oosterpark all day horecaconcept Orchid House.

4 juli 2025

  • TOPPR_maand_2025 - 8
    Gastbenadering4 jul. 25

    De Toppr van juni: Kamel Aouichaoui, floormanager restaurant Pavarotti Kijkduin

    Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

  • Restaurant 273 van Tommy den Hartog aan de Oudegracht in Utrecht
    Menukaart prijsbepaling4 jul. 25

    Hoe en wanneer verhoog je je prijzen? Vier ondernemers delen hun tips

    Als horecaondernemer wil je vanzelfsprekend je marges op peil houden. En daardoor ontkom je er vaak niet aan om je prijzen te verhogen. Maar je wil je gast ook niet afschrikken. We vroegen aan vier ondernemers (Hofman, 273, Europa en Troef) hoe zij met prijsbepaling omgaan. 'Ook de bediening denkt mee over de prijs op het menu.'

3 juli 2025

  • Openingen3 jul. 25

    The Wolves Hospitality Group opent The Marlin Bar in Amsterdam

    In het iconische hoekpand aan de Van Baerlestraat 120 is The Marlin Bar geopend - een stijlvolle brasserie waar land en zee elkaar ontmoetten.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
  3. Vitam

    Assistent Restaurantmanager

    Vitam logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen