Lumière Maastricht
Zo oordeelde Terras Top 100-vakjury in 2024: 'Zesje voor bestelling opnemen'
De vakjury legt pijnpunten bloot die ondernemers omzet kosten zonder dat ze het beseffen.
De vakjury legt pijnpunten bloot die ondernemers omzet kosten zonder dat ze het beseffen.
Terrasmeubilair voor de horeca is er in alle soorten en maten. Welk type stoel kies je, welk materiaal en in welke stijl? Of mix je juist stijlen? Welk materiaal wil je en hoe benut je je terras optimaal? Hieronder de antwoorden op deze vragen en meer.
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Veiligheid in een horecazaak is essentieel. Als gasten zich niet veilig voelen komen ze niet binnen of ze vertrekken gelijk. Designers uit buiten- en binnenland vertellen hoe horecaondernemer een veilige zaak kunnen creëren. Denk aan een duidelijke routing, de zichtlijnen van personeel en gasten en de positionering van de zitplaatsen. Veertien tips voor het toepassen van veiligheid in een ontwerp en het horecainterieur.