Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

gisteren

  • Menukaart samenstellengisteren

    Onder de Linden* in Aduard gaat lokaler, duurzamer en goedkoper

    Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard wordt nog lokaler en toegankelijker. Het met een Michelinster bekroonde restaurant van Steven Klein Nijenhuis schrapt vrijwel alle producten van verder weg.

29 juni 2025

  • Medewerker in dienst29 jun. 25

    Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers

    Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?

28 juni 2025

  • Sem Beks, met links daarnaast Thérèse Boer en Gert Wiltvank
    De Librije28 jun. 25

    Sem Beks maakt De Librije nog wat trotser: wéér een meestertitel erbij in Zwolle

    Het was een dag vol emoties bij De Librije*** in Zwolle. Op vrijdag 27 juni slaagde Hoofd-sommelier Sem Beks (32) voor zijn Meesterproef en mag hij zich voortaan SVH Wijnmeester noemen. Daarmee is hij de 36ste Wijnmeester van Nederland én werkt hij bij het enige restaurant in ons land waar maar liefst vier SVH Meesters actief zijn. Een unieke prestatie, die symbool staat voor het uitzonderlijke niveau van het driesterrenrestaurant.

27 juni 2025

  • Transfers27 jun. 25

    Nieuw chefskoppel aan het roer bij restaurant Bij Bourgondisch

    Bij Bourgondisch Rosmalen kondigt met trots de komst aan van twee nieuwe chefs: Quintus te Duits (27) en Tim Everaars (31). Samen vormen zij een inspirerend duo dat het restaurant naar nieuwe hoogten zal brengen, met een perfecte balans tussen innovatie en ambacht.

  • Soenil Bahadoer en zjin compagnons, rechts Ivanildo Kamperveen (Voltaire*)
    Soenil Bahadoer27 jun. 25

    Soenil Bahadoer stapt cateringwereld binnen: chef gaat samenwerking aan met Garçons Group

    Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof, en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM, start chef Soenil Bahadoer met een nieuw cateringconcept: Spicy Chef Events. Daarbij werkt hij samen met Garçons Group - het team achter onder meer Essense Food & Events.

26 juni 2025

  • Drankentrends26 jun. 25

    Zomerhits in het glas: dé terrasdranken van 2025

    De zomer is begonnen. Tijd om de drankkaart zomerproof te maken. Gasten zoeken verfrissing en verrassing in het glas. Dat biedt kansen voor ondernemers. In dit overzicht vind je de nieuwste terras- en zomerdranken van 2025 voor op de kaart.

  • Sterrestaurants26 jun. 25

    Restaurant Maeve* gaat verbouwen en restylen

    Chef-eigenaar Tommy Janssen en Maitre-eigenaar Vera Voorend kondigen een verbouwing en restyling aan van restaurant Maeve.

25 juni 2025

  • Conceptontwikkeling25 jun. 25

    Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven

    Wat kun je leren van collega-ondernemers? Tijdens de tweedaagse Mobiele Horecatraining van Lenting en Partners op 14 en 15 juni bezochten 37 horecaondernemers diverse bedrijven in Zeeland, van speelrestaurant en bruin café tot stadshotel en restaurant. Misset Horeca reisde mee en doet verslag, met praktijkvoorbeelden die jij direct kunt toepassen in je eigen zaak. Dit is deel 1.

  • Foto: Tim van der Molen (l),  Laura Melo, Yoeri Roest en Tom van Dijk.
    Openingen25 jun. 25

    Restobar Nikotin opent deuren in Amsterdam Noord

    Na een korte verbouwing is Nikotin, de restobar van Nachbar en chef Tim van de Molen, geopend in aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord.

  • Binnenkijken bij25 jun. 25

    Binnenkijken bij 1Nul8 Noord: klein in oppervlak, groots in sfeer

    1Nul8 Noord opende in het noorden van Rotterdam op 6 juni de deuren. Het is de nieuwste onderneming van horecaduo Fabian Loveriks en Floris van der Sluis, dat onder 1Nul8 meerdere zaken heeft in de Maasstad. Dit keer wijken ze af van hun vertrouwde formule. 'Een klein, compact restaurant mét ontbijt en afhaal. Juist dat maakt het spannend.'

  • Lindsay en Ron Lemmens van Flavours in Weert
    Sluitingen25 jun. 25

    Weer sluiten er twee sterrenrestaurants: de teller staat in 2025 inmiddels al op zes

    In het zuiden van het land gaan twee sterrestaurants dicht. Het gaat om Pikaar* in Hilvarenbeek en Flavours* in Weert. Beide chefs gaan op een andere locatie verder, met een toegankelijker concept.

19 juni 2025

  • François Geurds en Cees Helder
    Restaurant19 jun. 25

    Cees Helder stapt weer professionele keuken in, samen met François Geurds: 'Was nu of nooit'

    Voormalig driesterrenchef Cees Helder (77) stapt voor twee avonden de keuken in, met zijn vroegere leerling François Geurds. 'We hebben nog altijd een goede band, daarom gunde hij dit mij.'

  • Jeroen en Janine de Zeeuw.
    Sluitingen19 jun. 25

    Restaurant De Zeeuw in Haarlem per direct dicht: 'Altijd competitie en altijd stress'

    Restaurant De Zeeuw in Haarlem is failliet verklaard, blijkt uit gegevens van de rechtbank in die stad. De ondernemers laten in een statement weten dat ze per direct zijn gestopt en dus ook geen herstart overwegen.

  • Sluitingen19 jun. 25

    Peter Lute zet de locatie van Fêtevis te koop

    Binnenkort komt de locatie van Fêtevis in het complex van De Kruidfabriek in Amstelveen op de markt. Het pand wordt woon- en werklocatie.

18 juni 2025

  • Vegan18 jun. 25

    Sacha Nekrasova opent in twee jaar twee vegan zaken: 'Ik heb iets in beweging gezet'

    Sacha Nekrasova heeft twee veganistische zaken. 'Ik wil laten zien dat het sociale element van de horeca en lekker eten ook heel goed samengaan zonder dierlijke producten.'

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen