Siropen

Producten om koffie en thee echt op de kaart te zetten
Soms ben je op zoek naar een ander smaakje, kopje of koekje voor de thee- en koffiekaart. We verzamelden onderstaande producten waardoor je...

Zo bied je met gemak meerwaarde op de koffiekaart
Koffie en thee behoren tot het standaard assortiment op de drankenkaart. Vaak wordt vergeten dat met deze drankjes een interessante marge kan worden...

Siroop is ideale smaakmaker
Britvic verovert de Nederlandse horecamarkt met de siropen van het Franse merk Mathieu Tesseire. Koffie, wijn of cocktails, Teisseire-siropen maken...

Cold brew koffie wordt de nieuwe ijsthee
De trend is overgewaaid uit Amerika en Japan, maar slaat nu ook aan in Nederland. Veel verschillende bedrijven beginnen er mee en voorspellen dat het...

Medewerkers kunnen nu zelf barista zijn
Douwe Egberts Professional introduceert een koffie- en theecorner voor op kantoor: D.E Coffee Kitchen. Met deze geautomatiseerde 'koffiebeleving'...

New York verbiedt 'grote' frisdrank volgend jaar
Volgend jaar mogen in New York geen suikerhoudende (fris)dranken geserveerd worden in porties groter dan 16 ounces, bijna een halve liter. Als het...

Slush-ijs
Klanten van Wisselaar kunnen dus voortaan niet alleen apparatuur voor de verkoop van vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De...

Restaurant maakt grootste Café Brulee ter wereld
Brasserie Elhorst eten&drinken in Alkmaar heeft de grootste Café Brulee ter wereld gemaakt, en krijgt daarvoor een vermelding in het Guinness Book of...

Flesje in de horeca bezig aan opmars
Na een jaar campagne voeren serveert nu 45 procent van de Nederlandse horecaondernemers drankjes uit een flesje in plaats van in een glas. Een jaar...

Compleet slush-ijs concept
Door deze samenwerking kunnen klanten van Wisselaar voortaan niet alleen apparatuur voor vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De...