Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Siropen

  • Artikel19 apr. 12

    Hopje

    De Haagse hopjes genieten zoveel bekendheid dat er onlangs zelfs een museum aan deze in papiertjes gewikkelde ulevellen is gewijd. Deze populaire snoepjes zijn genoemd naar baron Hendrik Hop, die in 1723 in Breda werd geboren. Na een studie rechten werd hij op 5 december 1748 benoemd tot secretaris van de Staten van Holland, Zeeland en West-Friesland. Van 1773 tot 1794 was hij werkzaam in Brussel als gezant van de Staten van Holland.

  • Artikel19 apr. 12

    Veelzijdige rode biet in 25 bereidingen

    De rode biet lijkt een ‘gewoon’ Nederlands product. Door verschillende bereidingstechnieken toe te passen, is de culinaire waardering voor dit product is gestegen. Fooddesigner en kok Jeroen van Oijen van Culiversum kan er wel 25 bedenken.

  • Artikel19 apr. 12

    Creaties met softijs

    Bekijk hier een aantal inspirerende creaties met softijs. Denk bijvoorbeeld aan een longdrinkglas met ijs, yoghurtschuim en krokante noten of een cafee glacee met Irish coffee siroop i.p.v. koffielikeur.

  • Artikel19 apr. 12

    De Raadskelder, Roermond

    Genieten van klassieke, vers bereide gerechten en lokale producten in een gemoedelijke sfeer. Dat is wat Danyel van den Bongard zijn gasten wil bieden. Hij is niet alleen de kok, hij wil graag advies en uitleg geven over menu’s.

  • Artikel18 apr. 12

    Toeters en bellen verhogen omzet

    De ergste stress is achter de rug. Na het mooie weer tijdens de Paasdagen waren de ondernemers bijna door hun voorraad heen. Met het oog op Hemelvaartsdag en Pinksteren worden ze dan zenuwachtig en plaatsen zij volop bestellingen’. Jim van den Bosch jr. doet met een nieuwe activiteit van zijn in Hilversum gevestigde bedrijf Fastfood Support goede zaken. Hij levert aan cafetaria’s producten voor garnering en presentatie van vooral softijs. ‘Met het doel de ijsomzet te verhogen.

  • Artikel27 mei 08

    Cavalieri

    Ingrediënten 1/10 witte rum 1/10 grand marnier 2/10 droge vermout 6/10 aardbeiensaus (of – siroop) Bereiding: Vul een shaker tot de helft met ijsblokjes. Voeg vervolgens de ingrediënten toe. Shake het gehel goed door, serveer in grote tumblerglazen. Leng vervolgens aan met ginger ale of tonic. Deze verfrissende longdrink kunt u, omdat hij niet veel

Meer artikelen

  1. Varieer met smaken, temperaturen en structuren
  2. Luxe koffievariaties zonder alcohol
  3. Luxe koffievariaties
  4. Granita-recepten
  5. Vakwerkhuisje van witte chocoladeparfait onder een dakje van ganache met rozijnen geweld in bayuls (Hans Kinkartz)
  6. Brownie van chocolade met parfait van Aachener printen (Richard van de Velde)
  7. Remco Brijker: Fusion Sandwich
  8. Worteltaart
  1. Rabarber ideaal ingrediënt voor desserts
  2. Rabarber ideaal ingrediënt voor desserts
  3. Drankjes
  4. Citroenlimonade
  5. Citroenlimonade
  6. 14e Nationale Jammarkt te Neede
  7. Zomerse koffie
  8. Rondje om de koffiebar
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen