Richard Zijlstra bereidt cocktails en longdrinks met de siropen van Mathieu Teisseire.

Siroop is ideale smaakmaker

Britvic verovert de Nederlandse horecamarkt met de siropen van het Franse merk Mathieu Tesseire. Koffie, wijn of cocktails, Teisseire-siropen maken...

Medewerkers kunnen nu zelf barista zijn

Medewerkers kunnen nu zelf barista zijn

Douwe Egberts Professional introduceert een koffie- en theecorner voor op kantoor: D.E Coffee Kitchen. Met deze geautomatiseerde ‘koffiebeleving’...

Slush-ijs

Slush-ijs

Klanten van Wisselaar kunnen dus voortaan niet alleen apparatuur voor de verkoop van vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De...

Flesje in de horeca bezig aan opmars

Flesje in de horeca bezig aan opmars

Na een jaar campagne voeren serveert nu 45 procent van de Nederlandse horecaondernemers drankjes uit een flesje in plaats van in een glas. Een jaar...

Compleet slush-ijs concept

Compleet slush-ijs concept

Door deze samenwerking kunnen klanten van Wisselaar voortaan niet alleen apparatuur voor vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De...