Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Slow food

  • Artikel19 apr. 12

    Echte kaas

    de lekkerste ambachtelijke kazen uit Nederland

  • Artikel19 apr. 12

    Veel aandacht voor 'vergeten eten

    Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft zaterdag ondanks het warme weer veel extra bezoekers getrokken met Proef het Openluchtmuseum. Tijdens dat evenement zaterdag en zondag staan vergeten groentenrassen, ouderwetse gerechten, ambachtelijke rijpingsprocessen en recepten uit oude kookschriften centraal. <a migration="true" href='http://horeca.devel.gx.nl/web/horeca/artikel_start/asp/artnr/1208346/index.html'><strong>Lees het uitgebreide artikel</strong></a>

  • Artikel18 apr. 12

    Vleesproefdag

    Hoe maak je balkenbrij en bloedworst? Hoe herken je een goede biefstuk? Wie een antwoord op deze vragen wil, kan een bezoek brengen aan de Nationale Slow Food Vleesproefdag op zondag 22 mei.

  • Artikel11 sep. 07

    Week van de Smaak evenement à la Boekenweek

    De Week van de Smaak (WvdS) moet uitgroeien tot een evenement à la de Boekenweek. Het nieuwe evenement, dat tot doel heeft dat mensen meer gaan kiezen voor verse producten, wordt gehouden van 24 tot en met 30 september.

  • Artikel28 sep. 05

    Ossenworst proeven

    Zo’n 20 slagers doen op zondag 9 oktober mee aan de ossenworstproeverij die Slow Food Nederland organiseert in het Hilton Hotel in Amsterdam.

  • Artikel30 aug. 05

    Culi-trendwatcher voorspelt ‘eerlijker voedsel

    Consumenten willen over tien jaar massaal eerlijker en beter voedsel. Dus geen kip die helemaal doorgefokt is op de productie van vlees, maar een goed smakend product dat de tijd heeft gehad om zich te ontwikkelen. Dat zei foodconsultant Anneke Ammerlaan dinsdag tijdens het congres ‘De markt voor Food & Health & Retail’ dat in Soestduinen werd gehouden.

Meer artikelen

  1. Boerenkaasdag
  1. Authentieke kazen proeven
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen