Snackbar

FHC Formulebeheer opent een Foodmaster in Rijswijk

FHC Formulebeheer opent een Foodmaster in Rijswijk

FHC Formulebeheer heeft een Foodmaster-vestiging geopend in winkelcentrum De Koploper in Rijswijk. De exploitatie is in handen van franchisenemers...

Begin volgend jaar nieuwe papieren editie van de Smulgids

Begin volgend jaar nieuwe papieren editie van de Smulgids

Het Nederlands Frituurcentrum wil begin volgend jaar de tweede editie van de Smulgids lanceren. Deze consumentengids met daarin frituurspeciaalzaken...

Foto: Herbert Wiggerman

Family opent vestiging langs de snelweg

Family gaat een locatie openen langs de snelweg. Daarvoor gaat FHC Formulebeheer een samenwerking aan met een partij. Welke dat is en waar, kan...

ProFri-keurmerk Goed Gefrituurd voor Brabantse cafetaria

ProFri-keurmerk Goed Gefrituurd voor Brabantse cafetaria

Vakvereniging ProFri heeft opnieuw een ondernemer beloond met het keurmerk Goed Gefrituurd. Stan Ophorst van cafetaria catering Ophorst in...

Snackb-art bij Het Oude Raedthuys: 'vette kunst' in cafetaria

Snackb-art bij Het Oude Raedthuys: 'vette kunst' in cafetaria

Nick van der Linden van Het Oude Raedthuys in Cothen gaat lokale kunstenaars expositieruimte aanbieden in zijn cafetaria. Dat doet hij onder de naam...

ProFri: cafetaria's verdienen niets aan nieuwe regels plastic

ProFri: cafetaria's verdienen niets aan nieuwe regels plastic

Het steekt ProFri dat in de media het beeld is ontstaan dat cafetariaondernemers profiteren van de sinds 1 juli geldende regels voor plastic...

ProFri beloont Paul Honings voor 'uitblinkend vakmanschap'

ProFri beloont Paul Honings voor 'uitblinkend vakmanschap'

Snackbar Friecoenda in Brunssum is door ProFri bekroond met het 'Goed Gefrituurd'-keurmerk. De vakvereniging voor professionele frituurders heeft...

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Uitbaters eerste Vegataria: 'We hebben hoge verwachtingen'

Eigenaar Sonya de Boer, operationeel manager Marcel Hankel en bedrijfsleider Léon Katuin kijken uit naar de start van Vegataria, de eerste...

't Bakhuus Olst

Restaria Geldrop is nu 43e cafetaria onder vlag 't Bakhuus

't Bakhuus heeft de 43e vestiging geopend. Sinds 1 juli is Restaria Geldrop onderdeel van de franchiseformule, zo laat directeur en eigenaar Andy...

Peter Vos (l) en Roy van Veghel. Foto: Herbert Wiggerman

't Vosje Groote Wielen naar nieuwe tijdelijke locatie

Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen verhuist opnieuw naar een tijdelijke locatie in Rosmalen. Omdat eigenaren Peter Vos en Roy van Veghel op hun huidige...