Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?
Wat bij het opzetten van een nieuwe horecazaak nog wel eens wordt vergeten, zijn de koffiekopjes, betoogt koffie-expert Joost Leopold. Die kopjes...
Wat bij het opzetten van een nieuwe horecazaak nog wel eens wordt vergeten, zijn de koffiekopjes, betoogt koffie-expert Joost Leopold. Die kopjes...
Bistro's staan in de belangstelling bij zowel ondernemers als gasten. Niet gek dat er geregeld een nieuwe bistro het licht ziet. Misset Horeca...
Fort Honswijk aan de Lekdijk te Schalkwijk in de gemeente Houten wordt nieuw leven ingeblazen. Daarvoor zijn ondernemers nodig.
Muziek in de horeca hoort er bij. Het is sfeerbepalend en een aanvulling op de uitstraling van de zaak. Een playlist aanzetten via een (gratis)...
Maaltijdbezorging is in tijden van de coronacrisis een manier om inkomsten te verwerven, maar zorgt er ook voor dat je in contact blijft met je...
Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van horecainterieur? Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava. Interieur & Design...
Wie echt grondig wil verduurzamen, ontkomt meestal niet aan grote aanpassingen in het pand. Dat is lastig in een volop draaiende zaak, want de zaak...
Bij de start van je horecazaak zijn er veel zaken om je druk over te maken. Het energiecontract is niet meteen het eerste op je to-do-lijstje....
Als je een eigen zaak begint in een nieuw pand, zie je de inrichting al helemaal voor je. Waar de bar komt, de aankleding, het bestek en het...
Hoteliers verzuchten nog wel eens: Nederlanders gaan niet uit eten in een hotel. Toch is dat niet helemaal waar. In 10 jaar tijd is het aanbod flink...