
Vier tips die ervoor zorgen dat je in de toekomst geen geld meer ‘weggooit’ met de boekhouding.
Vier tips die ervoor zorgen dat je in de toekomst geen geld meer ‘weggooit’ met de boekhouding.
De tarieven van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor keuringen, herinspecties, systeemtoezicht, certificering, monsterneming en...
Dat we straks de deuren weer mogen openen is zeker. De grote vraag is natuurlijk alleen: wanneer mag horeca heropenen? En wat doe je dan als het...
CCV, aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven uit alle sectoren, benoemt 6 betaaltrends die elk bedrijf zou moeten kennen. Het succes van een...
Nog maar een paar jaar werkten Silvano Kuiper (26) en Khebar Naserie (31) in de Heeren van Sonoy in Alkmaar toen ze besloten de zaak over te nemen....
Onderzoek van Hotelschool Den Haag definieert 21 trends in eten en drinken die volgens de onderzoeker de komende jaren hun stempel zullen drukken op...
Het afgelopen kwartaal misten zo’n 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de...
Het wordt voordeliger voor horecaondernemers om naar de rechter te stappen voor kleine onbetaalde facturen. De griffierechten bij de kantonrechter...
Lange diensten waarbij je veel moet staan en tillen: als horecaondernemer weet je waarschijnlijk niet beter. Overbelasting van je rug, schouders of...
Jouw levenslange wens gaat in vervulling: je begint je eigen horecazaak. Je hebt een gaaf concept bedacht en vol enthousiasme ga je opzoek naar de...