
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...
Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...
Corona leidde tot een omzetdaling van meer dan 65 procent bij bedrijven die hotels en restaurants voorzien van schoon textiel. Nu komen daar enorme...
Het nieuwe restaurant van Sergio Herman, The Jane in Antwerpen, heeft zijn deuren geopend. Het restaurant werkt met een reserveringstermijn van drie...
Horecaman Paul de Wit is een nieuwe restaurantketen gestart. Hij heeft in Bergen en Heerhugowaard de eerste twee vestigingen van Fabbrica geopend. De...
Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft een fairtrade award ontvangen omdat dit het grootste hotel is dat volledig is overgestapt op...
Select Catering levert aan al haar klanten de mogelijkheid om vóóraf een kijkje te nemen in het evenement dat straks gaat komen. Dit gebeurt door...
Rotterdam heeft al voldoende leuke visrestaurants’, geeft tweesterrenchef Mario Ridder in een video-interview met Misset Horeca één van de redenen...
Het nieuwe concept The Taste of De Librije op cruiseschip ms Rotterdam, waar MissetHoreca.nl enkele weken geleden als eerste over berichtte, gaat...
Studenten van de Fontys Hogeschool Eindhoven zijn er na lang onderzoek uit hoe de soms pijnlijke stiltes tijdens een diner voorkomen kunnen worden:...
Het met één Michelinster bekroonde restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel is vanwege een grootscheepse verbouwing tot op de fundering afgebroken....