
Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.
Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.
Het terrasseizoen betekende vorig jaar een grote inhaalslag voor veel horecaondernemers. Buiten werd immers als de meest veilige optie gezien tijdens...
Het moment nadert dat het terrasseizoen zijn intrede maakt. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op een vol horecaterras? Hoe zorg je dat gasten...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Steeds meer horecaondernemers openen ook het terras in de winter. Een winterterras inrichten: zo doe je dat.
Sterchef Jermain de Rozario deelt op de Terras Kickstart drie terrasgerechten: Gado Gado salade, Rendang burger en Percadel. Hieronder de...
Landgoed Het Rheins in Enter, je moet er voor omrijden en het ligt verborgen tussen de weilanden. Toch weet ondernemer Rien Mol ieder jaar meer omzet...
Misset Horeca vroeg trendwatcher Gijsbregt Brouwer wat op de menukaart voor dit terrasseizoen moet komen te staan. Brouwer zet zijn bevindingen op...
Misset Horeca vroeg trendwatcher Vincent van Dijk naar dé terrastrends voor 2022. Hij zet dertien trends voor de horeca op een rij.
Demissionair premier Mark Rutte stelt dat de bitterbal achterwege wordt gelaten wanneer de terrassen om 18:00 uur sluiten, maar deze snack is overdag...