terras eten

Zomerse borrelhapjes en appetizers voor op het horecaterras

Zomerse borrelhapjes en appetizers voor op het horecaterras

Ter inspiratie een overzicht van borrelhapjes en appetizers. Zomers, pittig en kleurrijk. Voor als de zon zich weer laat zien en de terrassen...

Topdrukte op het terras? Zo pak je een vol horecaterras aan

Topdrukte op het terras? Zo pak je een vol horecaterras aan

Het terrasseizoen verloopt vaak hectisch. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op een vol horecaterras? Hoe zorg je dat gasten tevreden blijven op...

10x borrelhapjes: nieuwe en verrassende bites voor de borrelkaart

10x borrelhapjes: nieuwe en verrassende bites voor de borrelkaart

Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.

Klaar voor het terrasseizoen: 80 tips van 45 ondernemers

Klaar voor het terrasseizoen: 80 tips van 45 ondernemers

Het terrasseizoen betekende vorig jaar een grote inhaalslag voor veel horecaondernemers. Buiten werd immers als de meest veilige optie gezien tijdens...

Wat zijn de ideale gerechten voor op het terras?

Wat zijn de ideale gerechten voor op het terras?

Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...

Een winterterras inrichten: zo breng je jouw horecaterras in de juiste sfeer

Een winterterras inrichten: zo breng je jouw horecaterras in de juiste sfeer

Steeds meer horecaondernemers openen ook het terras in de winter. Een winterterras inrichten: zo doe je dat.

Drie terrasgerechten van een sterrenkok

Drie terrasgerechten van een sterrenkok

Sterchef Jermain de Rozario deelt op de Terras Kickstart drie terrasgerechten: Gado Gado salade, Rendang burger en Percadel. Hieronder de...

Landgoed Het Rheins: topomzet met terras in the middle of nowhere

Landgoed Het Rheins: topomzet met terras in the middle of nowhere

Landgoed Het Rheins in Enter, je moet er voor omrijden en het ligt verborgen tussen de weilanden. Toch weet ondernemer Rien Mol ieder jaar meer omzet...

Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart

Dit zet je dit terrasseizoen op je menukaart

Misset Horeca vroeg trendwatcher Gijsbregt Brouwer wat op de menukaart voor dit terrasseizoen moet komen te staan. Brouwer zet zijn bevindingen op...

Dit zijn dé 13 terrastrends voor 2022

Dit zijn dé 13 terrastrends voor 2022

Misset Horeca vroeg trendwatcher Vincent van Dijk naar dé terrastrends voor 2022. Hij zet dertien trends voor de horeca op een rij.