Jobtimiser
Bekende herfstsmaken blijven dominant op de winterse drankenkaart
Wil je dit najaar opvallen met je drankenkaart? Maak een winterse drankenkaart met huisgemaakte chocolademelk, bokbieren met gelaagde smaken en herfstige cocktails.
Wil je dit najaar opvallen met je drankenkaart? Maak een winterse drankenkaart met huisgemaakte chocolademelk, bokbieren met gelaagde smaken en herfstige cocktails.
Koffie- en theecreaties als verfrissend alternatief op het terras. Zes zomerdranken op een rij: van een koffiecocktail, een terrasdrank van koffie waaraan je je eigen twist kunt geven tot een homemade ice tea. Hier een aantal recepten om ze zelf te maken.
Met ijsthee kan je de verwachtingen van een gast overtreffen. De drank is bovendien een echte margemaker. Maar hoe bereid je homemade ijsthee? Hoe bewaar je ze? Hoe kan je ze presenteren? En wat vraag je ervoor?
Op zomerse terrasdagen met warm weer doen koude varianten van koffie en thee het extra goed. Misset Horeca zet een paar verrassende voorbeelden van koude koffie, ijsthee en cocktails op basis van koffie en thee op een rij. Zo maak je je zomerse terraskaart compleet.
De meest gedronken warme dranken van Nederland zijn koffie en thee. Bijna 80 procent van de Nederlanders van 16 jaar en ouder drinkt minimaal één kop koffie in de week, voor thee is dit 70 procent.
Thee die je niet kunt verpesten. In een zakje, maar onversneden. En waar de boer nog een eerlijke prijs voor krijgt ook. Theesommelier Kiona Malinka denkt hiermee in een groeiende vraag vanuit de horeca te voorzien.