Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Tommy den Hartog

  • Tommy den Hartog
    Restaurant14 mrt. 22

    Tommy den Hartog: 'Beloning voor de sfeer en het team'

    Tommy den Hartog, chef en eigenaar van Restaurant 273 in Utrecht, is bekroond met de prijs-plezier award van Gault&Millau 2022. Hij draagt hem op aan het team en is blij met deze prijs. 'Daar sta ik voor'.

  • Restaurant 273 van Tommy den Hartog aan de Oudegracht in Utrecht
    Restaurant14 mrt. 22

    Gault&Millau 2022: Prijs-plezier award van het jaar

    Restaurantgids Gault&Millau heeft het restaurant van Tommy den Hartog, Restaurant 273, verkozen tot Prijs-plezier restaurant van het jaar 2022. Dit is maandag 14 maart in Tivoli Vredenburg in Utrecht bekendgemaakt.

  • Restaurant 273 van Tommy den Hartog aan de Oudegracht in Utrecht
    Ondernemen23 aug. 21

    Reportage chef Tommy den Hartog: eigen zaak zonder vreemd vermogen

    Iedereen die ooit een eigen horecabedrijf is gestart, weet hoe hard het geld je portemonnee uitvliegt. Nu ook Tommy den Hartog. Hij financierde zijn Restaurant 273 in Utrecht volledig zelf. 'Hard werken, veel sparen'. Hij is geheel onafhankelijk, investeert doordacht en maakt bewuste keuzes. Ook om dingen níet te doen.

  • Restaurant2 jul. 21

    Binnenkijken bij Restaurant 273 van Tommy den Hartog: 'Koper is de rode draad'

    Chef Tommy den Hartog heeft op 16 juni 2021 zijn eigen restaurant 273 in Utrecht geopend. Het restaurant is gevestigd aan de Oudegracht op nummer 273. Het restaurant heeft bijzondere toepassingen van koper in het interieur.

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen