Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe chef de cuisine
Mark van Noord is de nieuwe chef de cuisine van Parkhotel Tjaarda. Hij begint per 1 mei aan het nieuwe baan.
Mark van Noord is de nieuwe chef de cuisine van Parkhotel Tjaarda. Hij begint per 1 mei aan het nieuwe baan.
De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij het met een Michelin ster en 16/20 in de Gault&Millau bekroonde restaurant Latour in Noordwijk...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.
Arnout van der Kolk vertrekt als executive chef van het Pulitzer en wordt per 1 april als executive chef van Vineyard verantwoordelijk voor de...
Seb Smit is de nieuwe executive chef van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een carrière op topniveau keert de 39-jarige...
Na een korte tussenstap naar Restaurant Smit Bokkum in Volendam is Saskia Smeenk weer terug in het hoogste segment van gastronomie bij Dennis Huwaë's...
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van Chef de Cuisine in de keuken...
Per 1 juni stopt Niels van Overmeire als maître sommelier van De Bokkedoorns** in Overveen en verlaat de horeca om een opleiding voor makelaar te...
Nog geen maand nadat hij zijn eerste Michelin-ster ontving, verloor chef-kok George Kataras deze al. Restaurant Vanderveen*, kwam de coronaschulden...