Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over TV-Koks

  • Artikel19 apr. 12

    Kok klimt in de pen

    Je hoeft geen Jamie Oliver of Cas Spijkers te heten om je kookkunsten toe te vertrouwen aan het papier. Een beetje kok schrijft tegenwoordig, vaak uit ijdelheid, z’n eigen kookboek. Succes is niet verzekerd en doorgaans bepaalt de commercie de spelregels. ‘Ik wilde m’n naam niet op de kaft, maar het moest van de uitgever.

  • Artikel19 apr. 12

    Mediterraan koken in de polder

    Jurjen Giethoorn, leerling van het ROC Drenthe College én bij hotel Wesseling in Dwingeloo, sleepte vorige week de eerste prijs in de wacht bij de kookwedstrijd ‘Van schoolbank naar keuken’ tijdens de beurs Boulevard Mediterranee van Hakvoort Horeca en Homint in Emmeloord. De opdracht voor de zestien deelnemers: bereid mediterrane gerechten met producten uit de polder.

  • Artikel18 apr. 12

    Verbod op junkfood in scholen

    Op Britse scholen geldt vanaf volgend jaar september een algeheel verbod op de verkoop van junkfood. Dat heeft minister Ruth Kelly van Onderwijs bekendgemaakt. De minister wil met de regeling de Britse jeugd gezonder laten eten en volgt hiermee het idee op van televisiekok Jamie Oliver.

  • Artikel20 dec. 07

    Glamour and glitter bij sterrenkoks

    Nederland is zeven Michelin-sterren en negen nieuwe Bib Gourmands rijker. Tijd voor een feestje. Maandagavond 3 februari verzamelden oude en nieuwe bezitters van sterren en Bib Gourmands zich in De Kloosterhoeve in Harmelen voor het Sterren Bibgourmand Gala 2003. Bekijk hier een sfeerimpressie.

  • Artikel21 aug. 06

    De gezonde keuken volgens Jamie Oliver

    Jamie Oliver bindt in een nieuwe televisieserie opnieuw de strijd aan met slecht voedsel op Britse middelbare scholen. Wat mag er van Jamie wel en niet?<p><a migration="true" href="http://horeca.devel.gx.nl/web/horeca/artikel_start/asp/artnr/1246368/index.html"><u><strong>Lees Jamie's tips...</strong></u></a>

  • Artikel5 okt. 05

    Wervelende Horecavakbeurs in Emmeloord

    Voor de vierde maal organiseren Hakvoort Horeca en Homint de groots opgezette horecavakbeurs Boulevard Mediterranee. Deze staat ook dit jaar in het teken van sfeervol genieten van de diverse proeverijen, demonstraties, wedstrijden, workshops en innovaties.

Meer artikelen

  1. Bekende Nederlanders op Fast Food Event
  2. IJscentrum wil ‘IJsmeesters’ opleiden
  1. Fritesbakwedstrijd op Boulevard Mediterranee
  2. KunsthalKOOKT
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen