
Gouden tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...
Hoe houd je een horecaconcept up-to-date en hoe zorg je ervoor dat gasten blijven komen? Hoe houd je je zaak vol? Mede-eigenaar van The Entourage...
Stopkracht is het toverwoord om gasten te trekken naar je terras of restaurant op straatniveau. Dat element ontbreekt bij een rooftop. Hoe zorg je...
Bij een dakterras uitbaten komt veel kijken. Een door Misset Horeca uitgezette enquête onder Nederlandse rooftoplocaties maakt de voordelen én de...
Mövenpick Hotel Den Haag opende 2 jaar geleden restaurant by Noa aan de Paleisstraat in Den Haag. Nu gaat het restaurant voor een toegankelijker...
Drie ondernemers vertellen hoe ze op een creatieve manier gasten vinden, binden en boeien met wijn als de grote magneet. Het gaat verder dan een...
Misset Horeca ging op zoek naar het geheim achter de wow-factor en sprak met Martijn Gosen en Mehdi le Mair van King Kongs. Het Eindhovense...
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....
Horecaondernemers hebben te maken met daluren. The Shift in Den Bosch is een 3-in-1 concept met een wisselend interieur en sfeer bedacht door de...
Een bijzonder interieur in een zaak vertelt een verhaal. Zo'n interieur neerzetten, is net als het maken van een recept. 'Je hebt ingrediënten...
Hoe zorg je ervoor dat jouw horecazaak zich onderscheidt van de rest? Youri van Overdijk en Maarten Laan van het creatieve Rotterdamse bureau Offff...