NieuwsRestaurantEerste Oosterscheldekreeft: 42.500 euro voor goede doel Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...
ArtikelRestaurantRecept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.
NieuwsRestaurantAward voor gevarieerd aanbod of onbekende Noordzeevis op menukaart 'Een ‘Schevenings’ visplateau moet wel volop Noordzeevis uit Scheveningen bevatten.' Dat is de stelling van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen....
ArtikelRestaurantRecept Vis en Seizoen: Kokkelsoepje met tomaat en pasta De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
ArtikelRestaurantRecept Vis & Seizoen: haringsalade met zeebanaantjes De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is haring verwerkt, maar de...
ArtikelRestaurantRecept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
ArtikelRestaurantRecept Vis & Seizoen: schol in zoutkorst gegaard De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
NieuwsRestaurantMartin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020 Martin Kruithof, meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling...
ArtikelRestaurantRecept Vis en Seizoen: in boter gebakken heilbot De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
ArtikelRestaurantRecept Vis en Seizoen: gemarineerde langoustine De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...