• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Alles over Vis en Seizoen

Edwin Evers, Julien Barbé en Alex van Houte (Aquamossel-Triton), Bernique Tool (MLD Stichting).

Eerste Oosterscheldekreeft: 42.500 euro voor goede doel

Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...

Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse

Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse

Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.

Suzanne van der Pijll, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen overhandigt de trofee aan Tobias Smallenbroek, Chef-kok Strandtent Solbeach Scheveningen

Award voor gevarieerd aanbod of onbekende Noordzeevis op menukaart

'Een ‘Schevenings’ visplateau moet wel volop Noordzeevis uit Scheveningen bevatten.' Dat is de stelling van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen....

Soep met kokkels, pasta en tomaat

Recept Vis en Seizoen: Kokkelsoepje met tomaat en pasta

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...

Recept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze

Recept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...

Recept Vis & Seizoen: schol in zoutkorst gegaard

Recept Vis & Seizoen: schol in zoutkorst gegaard

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...

Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020

Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020

Martin Kruithof, meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling...

Recept Vis en Seizoen: in boter gebakken heilbot

Recept Vis en Seizoen: in boter gebakken heilbot

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...

Recept Vis en Seizoen: gemarineerde langoustine

Recept Vis en Seizoen: gemarineerde langoustine

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...

Recept Vis & Seizoen: soep van gerookte schelvis

Recept Vis & Seizoen: soep van gerookte schelvis

De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol voor schelvis.

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen