Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Vis en Seizoen

    NieuwsRestaurant

    Eerste Oosterscheldekreeft: 42.500 euro voor goede doel

    Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...
    Eerste Oosterscheldekreeft:  42.500 euro voor goede doel
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse

    Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.
    Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse
    NieuwsRestaurant

    Award voor gevarieerd aanbod of onbekende Noordzeevis op menukaart

    'Een ‘Schevenings’ visplateau moet wel volop Noordzeevis uit Scheveningen bevatten.' Dat is de stelling van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen....
    Award voor gevarieerd aanbod of onbekende Noordzeevis op menukaart
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis en Seizoen: Kokkelsoepje met tomaat en pasta

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
    Recept Vis en Seizoen: Kokkelsoepje met tomaat en pasta
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis & Seizoen: haringsalade met zeebanaantjes

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is haring verwerkt, maar de...
    Recept Vis & Seizoen: haringsalade met zeebanaantjes
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
    Recept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis & Seizoen: schol in zoutkorst gegaard

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
    Recept Vis & Seizoen: schol in zoutkorst gegaard
    NieuwsRestaurant

    Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020

    Martin Kruithof, meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling...
    Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis en Seizoen: in boter gebakken heilbot

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
    Recept Vis en Seizoen: in boter gebakken heilbot
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis en Seizoen: gemarineerde langoustine

    De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
    Recept Vis en Seizoen: gemarineerde langoustine
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen