
Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...
Radiomaker en muzikant Edwin Evers heeft vandaag in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een bedrag van...
Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.
'Een ‘Schevenings’ visplateau moet wel volop Noordzeevis uit Scheveningen bevatten.' Dat is de stelling van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen....
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
Martin Kruithof, meesterkok en patron-cuisinier van 2-sterren-Restaurant De Lindenhof in Giethoorn, is door Stichting DUPAN uitgeroepen tot Paling...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor...
De Stichting Vis & Seizoen wil de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel verduurzamen. In dit recept is de hoofdrol voor schelvis.