
HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden
Maandag 13 februari 2023 opent HorecaEvenTT voor de tweede keer in haar bestaan de deuren in het WTC te Leeuwarden
Maandag 13 februari 2023 opent HorecaEvenTT voor de tweede keer in haar bestaan de deuren in het WTC te Leeuwarden
Restaurantketen Loetje komt met een bijzondere toevoeging op de menukaart: als een van de eerste restaurantketens ter wereld heeft Loetje een...
Bidfood en Hanos gaan hun huismerk kipproducten voorzien van ten minste één Beter Leven-ster. Dit laten de groothandels weten aan Wakker Dier.
Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...
Restaurant Cannibale Royale opent de deuren van een eerste vestiging in Rotterdam. Het restaurant, de kaart en ‘look and feel’ van dit van oorsprong...
Vanaf 1 maart moeten Franse restaurants en foodservicebedrijven op hun menukaarten de herkomst van al hun vlees vermelden en of het vlees vers is of...
Ze zijn twintigers als ze tijdens een autorit door de Achterhoek hun droomboerderij tegenkomen. Annerie en Jeroen van Bommel zien door het...
Een Aziatische runderstoof, een chocoladegemberstoof met Ierse whiskey en meer stoofgerechten met wereldse smaken zijn de oogst van de 'stoofathon'...
Luma-vlees is de nieuwste innovatie op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behulp van een veredelde...
Nederlanders aten in 2020 minder vlees doordat ze minder uit eten konden als gevolg van de coronamaatregelen. De vleesconsumptie werd thuis maar voor...