Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Vlees en Vleeswaren

  • Artikel19 apr. 12

    Calorieën op de kaart?

    KHN en het Voedingscentrum hebben een online caloriechecker gelanceerd om koks aan te sporen gezonder te koken. Let u al op voedingswaarden en portionering?

  • Artikel19 apr. 12

    Goede wijn uit Hehum

    Villa Hehum. Dat is de naam van de eigen wijn van horecaondernemer én parttime wijnboer Inno Venhorst uit Dodewaard. Hij heeft als enige in Nederland een druivengaard die buitendijks ligt. In winter en voorjaar staan zijn Regentdruiven vaak onder water. In april jongstleden voor het laatst. ‘Mede daardoor en het prachtige najaar in 2001 is de oogst dit jaar erg goed’, is Venhorst blij. ‘Een collega-wijnboer in Wageningen heeft vorst gehad, ik dus niet en dat gaf me twee weken voorsprong. En dat is veel in deze branche.

  • Artikel19 apr. 12

    Nog niet klaar met de foie gras

    Matthéus Bleijenberg (36) is directeur van de stichting Wakker Dier. Wakker Dier ontketende dit jaar een actie tegen foie gras in de restaurantwereld. De stichting is tégen de productie van de culinaire lekkernij door middel van het dwangvoederen van ganzen en eenden.

  • Artikel19 apr. 12

    Horeca Journal volgt team De Kersentuin

    Het notitiebord hangt vol met opdrachtbonnen voor vergaderarrangementen en een aantal partijen voor de komende week. Vooral zaterdag is uitdagend met de laatste dag van de Fruits de Mer-weken in een hopelijk uitverkocht restaurant, het jaarlijks terugkerende lokale culinaire proeffestijn Cornelis Schuyt en een bruiloftsdiner. Horeca Journal volgt het team van De Kersentuin in twee afleveringen langs het banquet.. Aflevering 1: de voorbereidingen van een feest in een vijfsterrenhotel.

  • Artikel19 apr. 12

    Sudderlapjes met peper en citroen

    <strong>Ingrediënten voor 2 personen: </strong>250 g riblappen 1/2 kleine rode peper 1/2 bouillonblokje 1/2 cm trassi 1 citroen 1 eetlepel tomatenpuree 1 vleestomaat 1 ui 25 g boter 1 blaadje djoeroek poeroet (verkrijgbaar bij de toko)<p></p>

  • Artikel19 apr. 12

    Culturele theetradities

    Thee is niet zomaar een drank. Thee staat voor goede smaak, vriendschap en gastvrijheid. Thee biedt troost en is een excuus om bij elkaar te komen. Thee geniet overal ter wereld aanzien en is in vele culturen een vast onderdeel van het dagelijks leven.

Meer artikelen

  1. Productinformatie Peren
  2. Recepturen Dining 56
  3. Arctic Char Tartare
  4. Wintergerechten
  5. Gastvrouw tussen twee culturen
  6. Nieuwe kweekvissen uit Noorwegen
  7. De groentesmaak van vroeger
  8. Ananas in winterse gerechten
  9. De kater voorkomen
  10. Verstandige kok
  11. Wijn/spijscombinaties voor de feestdagen
  12. Na drie jaar eindelijk winst
  13. Harm Oud: Ciabatta met pure smaken
  14. Snoek met olie van het Gardameer
  15. Nét iets meer bieden dan de gast verwacht
  1. Haas bij de wijn
  2. Merkelbach, Amsterdam
  3. Oer-Hollandse sudderlapjes
  4. De wereld achter de E-nummers
  5. Markt op duurzame toer
  6. Consument verwent zichzelf weer
  7. Boas, Deventer
  8. Humkessoep
  9. Gegrilde varkensoester met peterselieboter
  10. Alwin Steijger: 'Gewoon lekker koken
  11. 'Een vegetariër wil ook kiezen
  12. Recept Bronzen Terrine
  13. Kalkoen met appelen
  14. Van het varken
  15. In de hof van Eden is Passard de tuinman
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen