Misset Horeca nr.35 2001
Deze week in Misset Horeca. Design is in. Een uitgebreid artikel over de ontwikkelingen, consumentenwensen en prijzen. In Cosmokeuken diverse 'wereldgerechten'. Een uitgebreid verhaal over wijnen bij de Japanse Sushi's.
Deze week in Misset Horeca. Design is in. Een uitgebreid artikel over de ontwikkelingen, consumentenwensen en prijzen. In Cosmokeuken diverse 'wereldgerechten'. Een uitgebreid verhaal over wijnen bij de Japanse Sushi's.
Chef-kok Michel Meesters probeert te koken zoals de uitstraling van Woodstock69 is: verrassend, werelds en kleurrijk. ‘Ik reis veel voor mijn inspiratie.’ De krokante pekingeend met oosterse groenten en hoisinsaus is een doordacht gerecht, wat past bij de filosofie van de Bloemendaalse strandtent.
In navolging van onze zuiderburen, organiseert het blad van de Nederlandse vegetariërsbond Leven V-Day. Op 25 september is op de Mariaplaats in Utrecht dit eetfestijn voor consumenten die geen vlees en vis willen eten. Ze kunnen hier info over vegetarisch eten krijgen. Er is een kooktheater waar verschillende hapjes uit diverse wereldkeukens te proeven zijn.