Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Zorgcatering

  • Artikel19 apr. 12

    Harald Hendriks

    HIT Equipment is een klein, maar wel internationaal opererend bedrijf dat zichzelf tot doel heeft gesteld innovatieve oplossingen te zoeken voor de dagelijks terugkerende arbeidsintensieve en dus dure processen in bedrijven. De ontwikkeling van een bestekinwikkelmachine past dus bij uistekend bij dit bedrijf, waar Harald Hendriks sales director is.Eind vorig jaar introduceerde hij de bestekinwikkelmachine

  • Artikel19 apr. 12

    Patiënten, personeel én à la carte-restaurant

    Het Amsterdamse Academisch Medisch Centrum (AMC) is niet zomaar een ziekenhuis. Het is een gigantisch complex met duizend bedden en nog veel meer poliklinisch behandelde patiënten. Er hoort een faculteit bij, een afzonderlijke productiekeuken waarvandaan zo’n 4000 gasten per dag gecaterd worden én er is een heus à la carte-restaurant, waarin de bezoeker even totaal vergeet in een ziekenhuis te vertoeven.

  • Artikel19 apr. 12

    Splinternieuw ziekenhuis in Ede

    In 1987 fuseerden de ziekenhuizen van Ede, Wageningen en Bennekom. Drie jaar later kwam Veenendaal erbij. In september 2000 verhuisden deze vier ziekenhuizen naar één splinternieuwe locatie in Ede. Ziekenhuis Gelderse Vallei is het eerste nieuwe ziekenhuis van de 21e eeuw: 605 bedden, 2400 medewerkers en 120 medisch specialisten. Eén centrale keuken, aanzienlijk kleiner dan de vier voorgaande keukens bij elkaar, voorziet patiënten, personeel en zelfs de plaatselijke Rabobank van eten en drinken.

  • Artikel19 apr. 12

    Catering, Nov 07

    Catering, Nov 07

  • Artikel19 apr. 12

    Ontkoppeld koken kun je leren

    De vakschool Wageningen, onderdeel van het Rijn IJssel College Arnhem, biedt opleidingen in de horeca- en bakkerijsector, de toeristische/recreatieve sector en de facilitaire dienstverlening.

  • Artikel19 apr. 12

    Wim Kruithof: 'De buurtbewoner van nu is klant van morgen

    Wie wordt er de nieuwe mr. of mrs. Catering? Vandaag stellen we u Wim Kruithof van Stichting Zorginstelling Gooioord uit Naarden voor.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Bob Hutten: creatief, betrokken en modern zakenman
  2. Werken op de wadden is het mooiste dat bestaat
  3. Fruit eten belangrijk bij ontkoppelde maaltijden
  4. De Hygiënecode: hij is er!
  5. Tropeninstituut toneel voor uitreiking CM-Awards
  1. Inschrijving sterrensysteem gastvrijheidszorg verlengd
  2. Partir c'est mourir un peu
  3. Ziekenhuis Viecuri besteedt warme maaltijd uit aan cateraar
  4. Kruidenier nieuwe eigenaar Karsten Horeca
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen