ArtikelRestaurantOnno Kokmeijer: 'Voor mij nu geen eigen restaurant' Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
ArtikelHorecaHoe sterk is de 'stopkracht' van jouw terras? Een goed terras hoort aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen niet alleen gaan zitten, maar ook terugkeren? Kortom:...
ArtikelHorecaZo werf je nieuwe medewerkers Sanne Blokland van consultancy Finext is gespecialiseerd in het aantrekken van nieuwe medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt. Ze deelde via de...
ArtikelHorecaTips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden? De vlieg, een ongewenste gast in de horeca. Wat is een goede oplossing tegen al die vliegen? Misset Horeca zette de tips op een rij hoe je ze kan...
ArtikelRestaurantgesponsord'Waterdispensers zijn mijn beste vrienden als het gaat om thee zetten' Kiona Malinka is een theefanaat. Ze reist al zo'n twaalf jaar de wereld rond op zoek naar kennis, verhalen en thee. Van Nepal tot Japan, van Sri...
ArtikelFastserviceZo kies je de juiste friettoppings Loaded fries zijn populair, maar hoe bepaal je het juiste assortiment toppings? Welke varianten zijn onmisbaar? Is het zaak om regelmatig een...
ArtikelRestaurantNieuwe vleesvervanger: shoarma op basis van aubergine Purple Pride, het aubergine merk van Growers United, laat food service professionals kennis maken met de veelzijdigheid van aubergine: een...
ArtikelRestaurantAlles over interieurbeplanting in de horeca: Trends en tips Planten zijn een belangrijke toevoeging aan horeca interieur en hun toepassing is niet alleen decoratief. Interieurbeplanting kun je voor...
ArtikelHorecaTips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
ArtikelCaféHoe serveer je de ultieme borrelplank? Borrelplanken zijn populair en dat is niet voor niets. Hiermee kunnen gasten op een gemakkelijke manier nieuwe gerechtjes proeven en nieuwe drankjes...