artikel

Salade Niçoise

Restaurant

Ingrediënten400 gram sperzieboontjes (blik)200 gram tonijn100 gram ansjovis1 deciliter vinaigrette10 groene olijven2 eieren 2 aardappelen2 tomaten1 krop sla1 ui BereidingKook de aardappelenl gaar. Kook de eieren hard (10 minuten), laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze vervolgens in vieren. Laat het blikje sperziebonen uitlekken en snijd ze in stukjes van gelijke grootte. Snijd de […]

Ingrediënten
400 gram sperzieboontjes (blik)
200 gram tonijn
100 gram ansjovis
1 deciliter vinaigrette
10 groene olijven
2 eieren
2 aardappelen
2 tomaten
1 krop sla
1 ui

Bereiding
Kook de aardappelenl gaar. Kook de eieren hard (10 minuten), laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze vervolgens in vieren. Laat het blikje sperziebonen uitlekken en snijd ze in stukjes van gelijke grootte. Snijd de aardappelen, de ui en de tomaten in kleine stukjes. Maak de krop sla schoon. Meng alle ingrediënten door elkaar.