artikel

Lucas Rive over aanbiedingen, roddels en plannen

Restaurant

Lucas Rive verraste op 15 oktober de culinaire wereld door zijn vertrek aan te kondigen bij toprestaurant De Bokkedoorns in Overveen. Nu ruim twee weken later is het de hoogste tijd om eens navraag te doen wat de reacties waren op zijn toekomstige vertrek. En of hij al concrete plannen heeft voor de toekomst. Even bellen met Lucas.

Lucas Rive over aanbiedingen, roddels en plannen


Heb je veel reacties gehad op jouw aangekondigde vertrek?

Dat kun je wel zeggen. Van België tot Noord-Nederland, veel telefoontjes, sms’jes, mailtjes. Ze waren toch wel verrast door het bericht. De meesten hadden het niet verwacht. Daarnaast zijn er natuurlijk ook roddels, typisch Nederlands. De een zegt dat ik naar het buitenland ga, de ander meldt dat ik met mijn dochter een zaak start. Ik kan je melden dat het allemaal roddels zijn.


Na jouw mededeling te vertrekken bij De Bokkedoorns heb je ontgetwijfeld aanbiedingen gehad.

Er hebben zich partijen bij mij gemeld, dat klopt. Maar het is echt niet zo dat ik in gesprek ben over iets concreets. Mijn voorkeur is om een eigen zaak starten, maar het kan ook zijn dat ik voor een baan als chef-kok in een mooi bedrijf ga. Het liefst ga ik werken in de omgeving van mijn woonplaats Hoorn. Ik ga geen vacatures doorspitten of bedrijven bellen of ze nog een kokkie zoeken. Ik zit in een afwachtende houding. Over een paar weken hoop ik meer te weten over mijn toekomst.


Wanneer stopt je definitief bij De Bokkedoorns?

Tweede Kerstdag is mijn laatste werkdag bij De Bokkedoorns. Daarna trek ik definitief de deur dicht.

Reageer op dit artikel