artikel

Nieuwkomers Lekker 2018

Restaurant 5193

Met een 62e plek is The White Room Amsterdam hoogste nieuwe binnenkomer in de Lekker 2018. Naast het prestigieuze restaurant van in het Krasnapolsky Hotel, debuteren ook Zout & Citroen in Oosterhout, Vista in Willemstad en De Loohoeve in Schoonloo in de lijst.

Nieuwkomers Lekker 2018

Bekijk hier de complete lijst met de nieuwkomers in de Lekker 2018.

Positie 2018 Naam bedrijf Plaats bedrijf Provincie bedrijf
 62  The White Room  Amsterdam  Noord-Holland
 83  Zout & Citroen  Oosterhout  Noord-Brabant
 95  Vista  Willemstad  Noord-Brabant
 100  De Loohoeve  Schoonloo  Drenthe
Lekker 2018

The White Room in Amsterdam is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Lekker 2018.

Bekijk hier de complete ranglijst 

Lekker is een Nederlandse restaurantgids die jaarlijks verschijnt. In dit blad worden aan zo’n vijfhonderd restaurants in heel Nederland waarderingen toegekend. De honderd beste krijgen een plaatsje in de Top-100. Ieder jaar is te zien welke restaurants plaatsen zijn gestegen of zijn gezakt. Misset Horeca volgt ieder jaar de bekendmaking. Voor Lekker 2018 zijn de ranglijst,  de Nieuwkomers, de Grootste stijgers, de Hardste dalers, de Provincietoppers, de Kanshebbers en de lijst met verdwenen restaurants uit de Lekker 2018 gepubliceerd.
Reageer op dit artikel