artikel

Provincietoppers Lekker 2018

Restaurant 9030

De provincie Noord-Holland leverde Lekker dit jaar de meeste Top-100 restaurants: 24, waarvan 15 in Amsterdam. Op de voet gevolgd door Zuid-Holland en Noord-Brabant, met respectievelijk 15 en 14 kandidaten. Bekijk hier de provincietoppers van Lekker 2018.

Provincietoppers Lekker 2018
Positie 2018 Naam Bedrijf Plaats bedrijf Provincie
 66  Piloersemaborg  Den Ham Groningen
 40  De Heeren van Harinxma  Beetsterzwaag Friesland
 25  De Groene Lantaarn  Zuidwolde Drenthe
 1  De Librije  Zwolle Overijssel
 81  De Boet  Urk Flevoland
 4  De Leest  Vaassen Gelderland
 23  De Hoefslag  Bosch en Duin Utrecht
 3  Ciel Bleu  Amsterdam Noord-Holland
 5  FG Restaurant  Rotterdam Zuid-Holland
 2  Inter Scaldes  Kruiningen Zeeland
 7  Tribeca  Heeze Noord-Brabant
 10  Beluga loves you  Maastricht Limburg

Bekijk hier de complete ranglijst Lekker 2018…

Lekker is een Nederlandse restaurantgids die jaarlijks verschijnt. In dit blad worden aan zo’n vijfhonderd restaurants in heel Nederland waarderingen toegekend. De honderd beste krijgen een plaatsje in de Top-100. Ieder jaar is te zien welke restaurants plaatsen zijn gestegen of zijn gezakt. Misset Horeca volgt ieder jaar de bekendmaking. Voor Lekker 2018 zijn de ranglijst,  de Nieuwkomers, de Grootste stijgers, de Hardste dalers, de Provincietoppers, de Kanshebbers en de lijst met verdwenen restaurants uit de Lekker 2018 gepubliceerd.

Lekker 2018