artikel

Uit de ranglijst Lekker 2018

Restaurant 6286

Zoals ieder jaar verdwijnen ook weer een aantal restaurant uit de ranglijst van Lekker. Bekijk hier om welke bedrijven het gaat.

Uit de ranglijst Lekker 2018
Positie 2017 Naam bedrijf Plaats bedrijf Provincie bedrijf
 93  De Saffraan  Amersfoort  Utrecht
 81  De Vierbannen  Ouwerkerk  Zeeland
 88  Breitner  Amsterdam  Noord-Holland
 37  Wereldmuseum  Rotterdam  Zuid-Holland

Bekijk hier de complete ranglijst Lekker 2018…

Lekker is een Nederlandse restaurantgids die jaarlijks verschijnt. In dit blad worden aan zo’n vijfhonderd restaurants in heel Nederland waarderingen toegekend. De honderd beste krijgen een plaatsje in de Top-100. Ieder jaar is te zien welke restaurants plaatsen zijn gestegen of zijn gezakt. Misset Horeca volgt ieder jaar de bekendmaking. Voor Lekker 2018 zijn de ranglijst,  de Nieuwkomers, de Grootste stijgers, de Hardste dalers, de Provincietoppers, de Kanshebbers en de lijst met verdwenen restaurants uit de Lekker 2018 gepubliceerd.

Dalers Lekker 2018