artikel

Op de drempel van Lekker 2019

Restaurant 4838

Op de drempel van Lekker 2019

Pijper Media, de uitgever van Lekker 2019, zet ook dit jaar een aantal bedrijven op de drempel van de top 100 in haar gids voor 2020. Het gaat om 3 bedrijven. Bekijk hier de kanshebbers op een plekje in de top 100 van de culinaire toppers van volgend jaar.

 

Naam Bedrijf Plaats Bedrijf Provincie
Bougainville Amsterdam Noord-Holland
Izakaya Amsterdam Noord-Holland
The Millèn Rotterdam Zuid-Holland

 


Lekkergids 2019

Lekker is een Nederlandse restaurantgids die jaarlijks verschijnt. In dit blad worden aan zo’n vijfhonderd restaurants in heel Nederland waarderingen toegekend. De honderd beste krijgen een plaatsje in de Top-100. Ieder jaar is te zien welke restaurants plaatsen zijn gestegen of zijn gezakt. Misset Horeca volgt ieder jaar de bekendmaking. Voor Lekker 2019 zijn de ranglijst, de nieuwkomers, de grootste stijgers, de hardste dalers, de provincietoppers, de kanshebbers en de lijst met verdwenen restaurants uit de Lekker 2019 gepubliceerd.


Reageer op dit artikel