artikel

Uit de ranglijst Lekker 2019

Restaurant 7668

Uit de ranglijst Lekker 2019
Peter Koehn, Ingrid van Eeghem en Rob van der Veeken.

Tien restaurants moesten de Top-100 van Lekker 2019 verlaten, maar evenzoveel nieuwelingen namen hun plaatsen in. Zuur. Hieronder een overzicht van de bedrijven die de ranglijst Lekker 2019 niet haalden.

 

Naam Bedrijf Plaats Bedrijf Provincie Positie 2018
De Karpendonkse Hoeve Eindhoven Noord-Brabant 70
ZHENG Den Haag Zuid-Holland 71
Marrees Weert Limburg 85
De Luytervelde Eindhoven Noord-Brabant 87
’t Amsterdammertje Loenen aan de Vecht Utrecht 89
Dorset Borne Overijssel 90
Cheval Blanc Heemstede Noord-Holland 96
By Pascal Oosterhout Noord-Brabant 97
De Posthoorn Monnickendam Noord-Holland 99

 


Lekkergids 2019

Lekker is een Nederlandse restaurantgids die jaarlijks verschijnt. In dit blad worden aan zo’n vijfhonderd restaurants in heel Nederland waarderingen toegekend. De honderd beste krijgen een plaatsje in de Top-100. Ieder jaar is te zien welke restaurants plaatsen zijn gestegen of zijn gezakt. Misset Horeca volgt ieder jaar de bekendmaking. Voor Lekker 2019 zijn de ranglijst, de nieuwkomers, de grootste stijgers, de hardste dalers, de provincietoppers, de kanshebbers en de lijst met verdwenen restaurants uit de Lekker 2019 gepubliceerd.


Reageer op dit artikel