artikel

Lisimo: koelverse pesto’s, tapenades en sauzen

Restaurant 48

In binnen- en buitenland gaat Lisimo op zoek naar de beste ingrediënten. Additieven worden niet aan de producten toegevoegd.

Lisimo: koelverse pesto’s, tapenades en sauzen

Voor een echt pure smaak worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Naast Lisimo Pure is er nu ook een biologische lijn: Lisimo Organic. 25 Jaar geleden werden de eerste verse keukenkruiden op de markt in Nijmegen verkocht. Al snel ontdekten horecagelegenheden de pure en natuurlijke smaak.

In 1995 is gestart met de productie van verse keukenkruiden op oliebasis om zo de houdbaarheid te verlengen. Door de stijgende vraag is Lisimo zich als ambachtelijk producent volledig gaan richten op verse pesto’s, tapenades en sauzen.

In de afgelopen jaren is Lisimo in de foodservice uitgegroeid tot een toonaangevend kwaliteitsmerk voor verse en eerlijke producten. De producten  zijn een perfecte oplossing voor de horeca. Van broodjeszaak tot sterrenrestaurant.

Horecava Stand 07.223

Reageer op dit artikel