artikel

Uw gasten extra laten genieten van koffie of thee?

Restaurant 127

Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van de Nederlanders verwacht iets lekkers bij de koffie of thee te krijgen. Bovendien blijkt dat de waardering van gasten afhankelijk is van het soort lekkers dat erbij geserveerd wordt.

Uw gasten extra laten genieten van koffie of thee?

Goede redenen dus om hier extra aandacht aan te besteden. Lonka Professional biedt een eenvoudige manier om gasten extra te laten genieten van koffie of thee. Met de vier verschillende smaakvarianten heeft Lonka Professional voor ieder wat wils: heerlijke romige Fudge Caramel en zachte Nougat met pinda’s & vruchten, caramel en melkchocolade. Door de zachte textuur en rijke smaak passen de Lonka lekkernijen goed bij een kopje koffie of thee. Bovendien zijn ze hygiënisch per stuk verpakt, heb je geen last van breuk en smelt het niet naast een warm kopje. Voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor het standaard koekje en zijn gasten net dat beetje extra wil bieden zijn er de Lonka Fudge en Soft Nougat varianten. Te proeven op stand 12.209 op de Horecava en maak kans op een jaar lang gratis Lonka Fudge & Soft Nougat in de horecazaak.