artikel

Nieuwe Michelinsterren 2019

Restaurant 50909

Bekijk nu op Missethoreca.nl de nieuwe Michelinsterren 2019.

Nieuwe Michelinsterren 2019

Met de uitreiking van de nieuwe Michelinsterren 2019 bevestigt Gwendal Poullennec, de internationale directeur van de Michelin-gidsen, de positieve evolutie. ‘Dit jaar is een uitstekende editie voor Nederland met de nieuwe Michelinsterren.’

Michelinsterren 2019‘Onze inspecteurs zijn onder de indruk van het hoge niveau dat gehaald wordt door ervaren chefs die al eerder zijn onderscheiden. Ze hebben eveneens heel wat nieuwe namen gevonden om de selectie te verrijken. Deze jonge chefs, die zich soms laten inspireren door het werk van hun collega’s, brengen de Nederlandse gastronomie naar een hoger niveau op het gebied van creativiteit, innovatie en smaak.’

Aantal sterren Naam bedrijf Plaats bedrijf
* Flicka Kerkdriel
* Voltaire Leersum
* DeRozario Helmond
* The Millen Rotterdam
* Olivijn Haarlem
* O & O Sint Willebrord
* Rijnzicht Doornenburg
* De Loohoeve Schoonloo
* Bougainville Amsterdam
* Monarh Tilburg
* Restaurant 212 Amsterdam
* Oonivoo Uden
** Sabero Roermond
** Pure C Cadzand

Reageer op dit artikel